De ce nu s-a însurat Bursucu, până acum, cu mama fiicei sale: "Pur și simplu, mi-a fost..."

Publicat pe

Adrian Cristea, cunoscut de către fanii săi ca Bursucu, nu s-a însurat nici acum cu iubita lui, deși este un familist convins. Mai mult, vedeta face naveta între București și Constanța pentru a-și vedea fiicele și partenera de viață. Iată care este motivul pentru care cei doi nu au ajuns încă la căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carismaticul Adrian Criste, aka Bursucu, deși este un familist convins și un tată desăvârșit, nu s-a însurat până acum cu Andreea, mama fiicei sale. Mai mult, deși sunt părinții unei fetițe superbe, coprezentatorul de la Teo Show și partenera sa nu locuiesc împreună. Andreea locuiește la Constanța cu fiica lor, iar el la București, unde, de luni până vineri, prezintă emisiunea. Cu toate că relația lor merge din ce în ce mai bine, prezentatorul TV nu a cerut-o încă în căsătorie pe aleasa inimii sale. Iată care este motivul!

De ce nu s-a însurat Bursucu, până acum, cu mama fiicei sale

Deși formează un cuplu de mai bine de 8 ani, Bursucu și iubita lui nu s-au căsătorit. Prezentatorul este însă un tată extrem de dedicat celor două fiice ale lor (Andreea are o fiică dintr-o relație anterioară) și se străduiește să fie cât se poate de prezent în viața lor. Acest lucru este însă destul de dificil, deoarece acesta, prin natura jobului, este obligat să facă naveta București-Constanța săptămânal. Dat fiind că Andreea conduce o aface în Constanța din 2014, cei doi au ales această soluție de compromis, artistul preferând să-și lase familia să locuiască acolo.

Întrebat cu ceva timp în urmă de ce nu s-a căsătorit până acum, vedeta a mărturisit că actele nu au reprezentat ceva atît de important pentru el.

„Pur și simplu, mi-a fost foarte bine așa. Nu am simțit căsătoria ca pe o prioritate. Abia de acum încolo…', a declarat Bursucu.

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului.Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Citește și: Ana Maria Mocanu a avut COVID-19 și a ajuns la spital.Cum ce simptome îngrozitoare s-a confruntat în ziua 10

Citește și: A murit actorul Papil Panduru, soțul Cătălinei Buzoianu.Avea 87 de ani

Citește și: Emily Burghelea a avut depresie postnatală:„Mă sufocam’

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…/ EXCLUSIV

Cât despre paternitate, Bursucu recunoaște că, de când a devenit tată, viața lui s-a schimbat complet.

„Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele! Orice problemă aș avea, aceasta dispare dacă una dintre fetițe îmi zâmbește. Singurele situații când mă panichez și nu îmi este bine deloc sunt cele în care fetițele sunt bol- năvioare. Niciodată însă nu m-a copleșit ipostaza de tătic. Copiii ne fac viață perfectă!”, a mărturisit Bursucu pentru VIVA!

Tată dedicat pentru ambele fiice

Bursucu este un tată dedicat nu doar pentru Anays, ci și pentru, Alesia, fiica partenerei sale, acum o adevărată domnișoară, pe care o consideră tot a lui. Prezentatorul a mărturisit că, de când a devenit tată, a experimentat o mulțime de sentimente, de la panică, la fericire deplină.

„S-a schimbat radical. Eu nu am crezut vreodată că pot avea teamă de ceva. Nu am crezut vreodată că pot iubi pe cineva atât de tare. Imaginați-vă că dacă fiica-mea a strănutat de două ori e generală. Sunt panicos când vine vorba de ea, fricos, îmi trec 1001 de filme prin cap, tot ce-i mai rău. După care încerc să mă liniștesc. Am momente, spre exemplu, când, dacă are stare febrilă, și cred că a avut de două ori în trei ani și patru luni cât are acum. Se întâmplă ceva în corpul meu, și încep să tremur și nu mă pot controla. Trebuie să stau câteva secunde, să-mi revin, și-mi spun ok, hai să trecem și peste asta.

Trăiesc acel sentiment al iubirii totale, necondiționate. Îmi doresc ca fetele mele să aibă tot ce le trebuie, să fie fericite! Cel mai intens moment al vieții mele a fost când am văzut-o pe fiica mea pentru prima oară. (…) Când am ținut-o prima dată în brațe. În momentul în care pielea ei a atins pielea mea a fost o senzație unică. Nu există termen de comparație pentru felul în care m-am simțit! După aceea, bineînțeles, toate momentele acelea. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt… sunt unice', a declarat Bursucu pentru Ciao.

Ce relație are cu iubita lui

Într-un interviu pentru VIVA!, Bursucu mărturisea că s-a îndrăgostit la prima vedere de iubita lui și că legătura dintre ei a fost una puternică de la început.

„S-a întâmplat acum 7 ani și jumătate. Țin minte că mă aflăm la mare, ne-am văzut și ne-am plăcut reciproc. Am abordat situația ca un gentleman ce sunt. A fost chimie puternică între noi”, mărturisea el pentru VIVA!

De altfel, acesta a mai mărturisit și că, în pofida faptului că îi desparte distanța fizică, dat fiind că el lucrează la București și ea la Constanța, relația de cuplu nu a avut de suferit.

„Niciodată nu am avut probleme, pentru că am noroc de o persoană care m-a înțeles și o face în continuare. Nu avem de ce să schimbăm această situație. Ne cunoaștem reciproc foarte bine și nu încercăm să ne schimbăm unul pe celălalt, pentru că ne iubim exact așa cum suntem” (…) Cu bune și cu rele, ca orice relație, pentru că, în toată această perioadă, sunt momente mai bune și mai puțin plăcute, dar peste care trebuie să treci. Noi nu ne certăm, pentru că mie nu îmi place să fac asta. La noi, neînțelegerile dispar foarte repede. Avem încredere unul în celălalt, și acesta este un lucru extrem de important într-o relație. , ne-a mai mărturisit Bursucu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter