De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu: "Am încercat să facem copii, am mers la doctor..."

Publicat pe

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au fost căsătoriți pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi soți au decis să meargă pe drumuri diferite, la doar trei luni de la nuntă. În cadrul unui interviu, îndragita artistă a spus care a fost movitul pentru care a decis să se căsătorească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au făcut nunta în mare secret și au decis să vorbească despre relația lor abia după ce au făcut cununia.

Ei bine, se pare că dragostea a durat doar trei luni, întrucât vedeta a anunțat, de curând, că a luat decizia să divorțeze soțul ei.

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit!Gestul lui i-a dat de gol

Citește și: Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu:„Toate zidurile mele s-au prăbușit

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine

De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alexandra Stan anunța divorțul de Emanuel Necatu. Cei doi îndrăgostiți au decis să divorțeze după doar trei luni de căsnicie.

Însă, pentru că artista nu a dat prea multe detalii despre relație ei și totul s-a aflat după ce s-a căsătorit, tot mai multe persoane s-au întrebat de ce s-a căsătorit vedeta atât de repede.

Ei bine, invitată la un podcast, fosta concurentă de la Survivor România a spus cum a fost ultima perioadă din viața ei, dar a dat și detalii despre relația cu Emanuel.

Spre surprinderea tuturor, se pare că Alexandra Stan a ales să se căsătorească pentru că își dorea să devină mamă. Vedeta chiar a precizat faptul că putea să se căsătorească cu oricine îi ieșea în cale, întrucât avea doar o singură dorință- să aibă un copil.

Din păcate, visul nu i-a fost îndeplinit, deși cei doi soți au mers la diferiți medici și au făcut mai multe analize specifice.

'Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații', a povestit Alexandra Stan.

De ce a divorțat Alexandra Stan de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a spus că ar fi trebuit să nu se grăbească cu această căsătorie. Trebuia să petreacă mult mai mult timp cu partenerul de viață, iar apoi să facă pasul cel mare.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta’, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show’

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter