Oana și Viorel Lis au fost externați din spital după infecția cu COVID-19: „Nu am crezut că o să ne revenim”

Publicat pe

Oana și Viorel Lis au fost externați din spital după infecția cu COVID-19. Soții Lis au trecut prin clipe de coșmar după ce au fost infectați cu virusul care a omorât milioane de oameni în întreaga lume. Inițial, Oana a dorit să se ocupe personal de soțul ei, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit considerabil. Acum, cei doi au fost externați din spital, iar soția fostului primar al Capitalei a oferit primele declarații despre acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis au trecut prin clipe grele după ce au fost infectați cu COVID-19. Deși amândoi sunt vaccinați complet, în continuare au fost contagiați! După câteva zile de tratament acasă, ei au fost internați în spital. Din fericire, acum lucrurile s-au remediat și soții Lis au ajuns în propria lor locuință. Oana a oferit primele detalii cu privire la starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

Cei doi sunt în siguranță acum și au scăpat de virusul năucitor. Oana a povestit că Viorel a fost foarte afectat și că nu se aștepta să treacă peste acest impas.

Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis:„Eu decid ce facem cu banii'

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:„Am încercat să facem copii, am mers la doctor…'

Citește și: Kevin Spacey, obligat să plătească 31 de milioane de dolari din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Oana și Viorel Lis au fost externați din spital după infecția cu COVID-19

Oana și Viorel Lis s-au întors în propria lor locuință. Soția fostului primar al Capitalei a oferit primele detalii cu privire la întreaga perioadă prin care au trecut împreună. Se pare că cei doi au suferit o formă medie a virusului, însă Viorel Lis a fost la un pas de a-i fi extrem de afectați plămânii. Din fericire, acum ei se simt bine.

Suntem acasă, este incredibil! Viorel doarme acum și vreau să se recupereze. E o minune că am trecut de pragul critic și am ajuns din nou acasă. Viorel are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Deja începuse să îi atace plămânii. O formă medie am avut amândoi.', a spus ea în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Oana și Viorel Lis sunt vaccinați

Oana și Viorel Lis au avut norocul de a fi vaccinați înainte de a se infecta cu COVID-19. Aceștia sunt conștienți că ar fi existat consecințe mult mai grave dacă nu ar fi avut încredere în medici.

Fiecare zi a fost diferită…Viorel și-a amenajat locul de veci pentru că nu știa dacă mai trece peste perioada asta. Noi suntem vaccinați! Asta ne-a salvat de forma gravă. Eu am încredere în medici și nici nu puteam să am eu grijă de el. Am leșinat pe stradă, am vomitat, nu mai aveam voce.', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Nu am crezut că o să ne revenim'

Întreaga experiență a fost marcantă pentru Oana Lis. Aceasta nu se aștepta ca Viorel să își revină din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Înainte de a ajunge la spital, Viorel Lis a avut tensiunea 20 și nu mai putea să se țină pe propriile picioare. La momentul actual, cei doi stau în carantină, deși testul a ieșit negativ.

„Am tras mașina pe dreapta atunci. Eu am stat 9 zile în spital și Viorel 10 zile. Eu în momentul ăsta sunt negativă, dar trebuie să respectăm legea și carantina. Mulțumesc medicilor și asistentelor pentru tot. Îți spun sincer că au fost simptome foarte ciudate. Am chemat salvarea de trei ori înainte să ajungem la spital. Viorel a ajuns greu la spital, cu tensiune 20 și în cărucior cu rotile. Nu am crezut că o să ne revenim….'

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter