Alina Pușcău a povestit totul despre relația cu actorul Vin Diesel: "Era timid, rușinos în fața mea..."

Publicat pe

Alina Pușcău a format o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Ei bine, se pare că românca a reușit să îl cucerească pe Vin Diesel. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre relația pe care a avut cu unul dintre cei mai râvniți bărbați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se știe deja faptul că Alina Pușcău este una dintre cele mai frumoase românce și a reușit să ajungă și un star în afara țării noastre. Însă, puțini știau faptul că a format o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori.

Timp de doi ani, modelul a format o relație cu Vin Diesel, despre care are doar cuvinte de laudă la momentul actual. Iată ce spune actrița.

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19

Citește și: De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel:

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Alina Pușcău, despre relația cu Vin Diesel

Alina Pușcău și Vin Diesel s-au cunoscut atunci când românca avea doar 17 ani. Au decis să formeze o relație, însă totul a durat doar doi ani de zile.

Despre fostul ei iubit de la Hollywood, vedeta spune că era destul de timid și rușinos în fața ei și nu a înțeles niciodată motivul pentru care se comporta în acest mod. Pe de altă parte, recunoaște că era un om extraordinar și liniștit.

La momentul respectiv, modelul împlinise vârsta de 20 de ani, călătorea foarte mult și nu se gândea să își întemeieze o familie. Spre surprinderea ei, Vin Diesel îi spunea că vrea să aibă copii și că este hotărât în ceea ce privește viitorul.

„L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r.mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm . (…) Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce.

Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treabă, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult', a adăugat Alina Pușcău.

Alina Pușcău a avut COVID-19

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alina Pușcău a trecut prin momente cumplite. Vedeta s-a infectat cu COVID-19 și a fost de mai multe ori la spital, întrucât starea ei de sănătate nu era deloc bună, iar virusul îi ataca organele.

Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă.  Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu’, a declarat Alina Pușcău pe contul său de socializare.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter