Maria și Liviu de la Mireasa, acuzații grave, în plin divorț: "Nu am bătut pe nimeni, niciodată!"

Publicat pe

Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 „Mireasa”, sunt în divorț la doar cinci luni de la încheierea show-ului. Din păcate, ambii și-au adus reciproc acuzații grave, dezgropând securea războiului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria și Liviu de la Mireasa au ajuns la divorț, după ce, cu doar cinci luni în urmă, plecau cu 40.000 de euro în urma câștigării celui de-al treilea sezon al show-ului și cu planuri mari de viitor. Din păcate, separarea celor doi nu este una discretă, Maria și Liviu aducându-și reciproc acuzații destul de grave.

Maria și Liviu de la Mireasa, acuzații grave, în plin divorț: "Nu am bătut pe nimeni, niciodată!"Maria și Liviu de la Mireasa, acuzații grave, în plin divorț: "Nu am bătut pe nimeni, niciodată!"

Maria și Liviu de la Mireasa, în conflict deschis, în plin proces de divorț

Maria și Liviu se află acum în plin proces de divorț, după ce au încercat să-și salveze căsnicia. Concurenta a dezvăluit că, în pofida minusurilor din relația lor, nu a renunțat de la început.

Citește și: De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3: „M-a amenințat cu bătaia de multe ori'

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel la față: „Era ceva deranjant”

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă:„Îl învăța cum să divorțeze

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună:„Copiii trebuie să…

„Am fost în vacanță în august și a început să scârțâie, noi ne certam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe, pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea', mărturisea Maria la „Xtra Night Show', cu doar câteva zile în urmă.

Liviu neagă afirmațiile Mariei potrivit cărora ar fi bătut-o

La scurt timp după dezvăluirile Mariei, Liviu s-a apărat, negând cele spuse de soția sa. Acesta, cu toate că a recunoscut că și-a dorit o familie și copil cu Maria, nu mai are de gând să dea înapoi după acuzațiile ce i-au fost aduse.

„Cu două zile înainte ca Maria să apară la TV și să mă acuze de toate cele, noi doi am fost la divorț împreună și am discutat. Ea mă acuză pe mine că trăiesc în trecut! Dacă era ceva adevărat din ce spune ea că am bătut-o de ce nu s-a dus la Poliție să facă plângere?

Toți oamenii care mă cunosc, știu că sunt un om liniștit! Eu am făcut Seminarul Teologic, sunt absolvent de Teologie, toată lumea nu crede astea! Atâtea acuzații pe care le face Maria fără nimic real! Nu am bătut pe nimeni niciodată! Maria, nu e frumos ce faci acum! S-a terminat! Mai avem 30 de zile timp de gândire! Și cei de la sezonul 2 Mireasa s-au certat, dar nu au ieșit să facă circ la TV!', s-a apărat Liviu, la „Acces direct'.

„E adevărat că am spus că vreau copil și familie, dar când ai cu cine! Între noi fost mai multă neînțelegere, decât iubire. Așa va rămâne! Ne despărțim!', a mai adăugat Liviu.

La rândul ei, Maria nu s-a lăsat înduplecată, susținând că soțul ei nu este onest și că încearcă să-și creeze o imagine falsă.

„Liviu crede că e perfect, adică lumea îl acuză și el nu a făcut nimic?! Nu iese fum fără foc! În on-line mă face în toate felurile, mă acuză de multe lucruri, iar la TV vine și pozează impecabil', a declarat Maria, la Antena 1.

Maria și Liviu de la Mireasa, aflați în plin proces de divorț acum, mai au totuși 30 de zile să se răzgândească.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter