Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă: „Îl învăța cum să divorțeze”

Publicat pe

Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă. Agentul FIFA susține că cea care urmează să-l facă pe Laurențiu Reghecampf tată din nou l-ar fi învățat pe acesta cum să divorțeze. Totodată, antrenorul i-ar fi spus încă soției lui unde a cunoscut-o pe partenera lui de acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reghe i-a arătat Anamariei Prodan mesajele de la iubită, înainte de despărțire, conform spuselor sexy-impresarei. Aceasta din urmă susține că antrenorul i-ar fi redirecționat toate discuțiile în care s-ar vedea că tânăra însărcinată cu antrenorul l-ar fi învățat cum să divorțeze.

Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă: „Îl învăța cum să divorțeze'Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă: „Îl învăța cum să divorțeze'

Noi informații uluitoare ies la iveală în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Invitată în podcast-ul „La Mijloc', găzduit de Codin Maticiuc, sexy-impresara a făcut o serie de afirmații uimitoare. Aceasta susține că Reghe i-ar fi arătat toate mesajele primite de la actuala iubită, înainte de a lua decizia de a depune actele de divorț.

Citește și: Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe:„Și în casă e sculptat numele lui'

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca:„Bravo. Să-l…'

Citește și: Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok:„Îmi e scârbă'

Citește și: Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D:„Să nu arunci cu pietre în…'

Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă

Anamaria Prodan susține că, înainte de despărțirea dintre ea și Reghe, acesta i-ar fi arătat de mai multe ori mesajele primite de la iubita lui. Așadar, sexy-impresara ar fi știut despre relația pe care antrenorului cu femeia ce urmează să-l facă din nou tată.

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, inițial, ea ar fi decis să-și ierte soțul, după ce Reghe și-ar fi cerut scuze, dar ceea ce a urmat a condus la vestea zguduitoare a divorțului. În cadrul podcast-ului, sexy-impresara a repetat de mai multe ori că antrenorul de la Universitatea Craiova i-ar fi spus totul despre actuala lui iubită, înainte ca el și agentul FIFA să se despartă.

Iar Anamaria Prodan nu s-a oprit aici. Sexy-impresara a citit în cadrul podcast-ului mesajele pe care Reghe le-ar fi primit de la actuala iubită. Spune ea, ulterior, antrenorul i-ar fi redirecționat toate acele discuții. Agentul FIFA susține că antrenorul ar fi mințit-o pe actuala parteneră că nu poate divorța acum, în pandemie, însă ea l-ar fi învățat cum să o facă, trimițându-i niște link-uri.

Anamaria Prodan despre Reghe: „Probabil că, în mintea lui, nu a vrut niciodată să divorțeze'

În același timp, Anamaria Prodan a spus că probabil Laurențiu Reghecampf nu ar fi vrut niciodată să divorțeze, însă, crede ea, actuala iubită l-ar avea cu ceva la mână.

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi.

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut.

Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar', a spus Anamaria Proan, în cadrul podcastului de pe YouTube a lui Codin Maticiuc.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa, în urmă cu 3 ani

În cadrul aceluiași podcast, Anamaria Prodan a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Dan Alexa, în urmă cu 3 ani. La acea vreme, au apărut mai multe zvonuri conform cărora între ei ar fi fost ceva mai mult, după ce ea l-a lovit cu pumnul. Vedeta a infirmat și acum speculațiile, spunând că Ionel Ganea ar fi dat startul acestor zvonuri, după ce ea l-ar fi propus pe Dan Alexa pentru un post de antrenor, și nu pe el.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c…. .

(..) Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu’, a susținut Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter