Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok: "Îmi e scârbă"

Publicat pe

Vlăduța Lupău a fost victima unei glume extrem de proaste, pe TikTok. Mai mulți abonați au postat imagini cu artista de muzică populară, pe conturile lor, și au anunțat că aceasta a murit. Vestea tragică a făcut înconjurul lumii și a ajuns la rudele interpretei. Vlăduța Lupău a izbucnit pe Instagram și a anunțat pe toată lumea că e bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mulți tineri au publicat imagini cu Vladuța Lupău și au scris „Odihnește-te în pace'. Vedeta a fost furioasă atunci când a aflat  că cineva a declarat-o moartă pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok: "Îmi e scârbă"Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok: "Îmi e scârbă"

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir', a explicat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a atras atenția pe Instagram asupra fake news-urilor care se propagă pe TikTok, rețea de socializare urmărită în special de copii nesupravegheați, care mai fac și glume nepotrivite.

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă', a mai spus Vlăduța Lupău.

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo’

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Mărioara Rus Lupău, cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău, este o cântăreață de muzică populară românească și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Primul ei cântec l-a interpretat la vârsta de 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995, iar ulterior a devenit una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din zona Ardealului.

Vlăduța Lupău (30) merge peste tot prin țară să cânte și, în timp, a adunat un capital uriaș de simpatie. Paradoxal, artista s-a pregătit pentru o altă profesie – medicina veterinară -, însă pasiunea pentru muzică a învins.

După absolvirea liceului, Vlăduța Lupău a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după licență a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.

De-a lungul carierei, artista a câștigat numeroase premii și a devenit cunoscută atât la nivel național, cât și internațional, la ora actuală fiind una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter