Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Puțini îl știu

Publicat pe

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Mereu energic și deschis către noi provocări, Blaze a acceptat cu entuziasm să participe la Survivor România 2022. Războinicul din Republica Dominicană este un cunoscut tiktoker, iar lumea îl cunoaște sub porecla de Blaze. Puțini știu însă care este numele lui real. Iată cum e trecut, de fapt, în buletin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Blaze este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022. Acesta face parte din echipa albastră, alături de alți 10 Războinici dornici să câștige marele premiu. Războinicii au rămas fără un membru, după ce Liviu Mihalca s-a retras din competiția din Republica Dominicană.

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Puțini îl știuCare este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Puțini îl știu

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Blaze este o figură cunoscută în mediul online. A ajuns să aibă fani peste tot în țară, după ce a postat mai multe filmulețe amuzante pe Internet. În prezent, el este unul dintre cei mai în vogă tiktokeri și vloggeri din România. Războinicul de la Survivor România a mai participat și la altă emisiune, în trecut. Acesta a fost concurent la Mireasa, show-ul de pe Antena 1, unde și-a găsit de altfel și jumătatea.

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc.Când va avea loc nunta

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Citește și: De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3:„M-a amenințat cu bătaia de multe ori'

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. La fel ca în emisiunea Mireasa, și la Survivor România 2022, tânărul s-a prezentat publicului sub porecla de Blaze. Acesta nu este însă numele lui real. Puțini știu că, de fapt, tânărul e trecut în buletin Godspower Morris Okpata.

Godspower Morris Okpata sau Blaze, așa cum îi place să i se spună, are 26 de ani. Concurentul de la Survivor 2022 s-a născut în Nigeria. A venit în România în anul 2015, hotărât să facă o schimbare majoră în viața lui. A devenit un vlogger și influencer de succes, însă nu a uitat de unde a plecat.

Blaze de la Survivor România, care este și cântăreț, a avut o copilărie grea. În cadrul emisiunii Mireasa, acesta povestea că mânca la două, trei zile și că de multe ori când îi cerea bani tatălui său, acesta nu avea de unde să-i dea.

„Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi spunea că nu are. Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați', povestea Blaze de la Survivor la Mireasa.

Puțină lume știe cum e trecut Blaze de la Survivor în buletin

Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022. Blaze, Războinicul de la Survivor, a venit în țara noastră cu o bursă de studii, la Universitatea Maritimă din Constanța. Ulterior, după ce și-a terminat cursurile, el s-a mutat în Capitală și s-a înscris la master în Administrația Afacerilor.

„Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe YouTube sau social media', mai spunea el.

Blaze, scandal la Survivor 2022

În prezent, Blaze este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor. Acesta a stârnit numeroase controverse, după scandalul pe care l-a avut cu Cătălin Zmărăndescu. În cadrul uneia dintre ediții, Războinicul i-ar fi adresat lui TJ Miles de la Faimoși o înjurătură, fapt ce l-a enervat la culme pe Zmărăndescu.

 ‘F**k you, TJ!’, i-a spus Blaze lui TJ Miles, la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter