De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3: „M-a amenințat cu bătaia de multe ori”

Publicat pe

De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3. Mireasa este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România. Acesta a reușit să unească oameni și să creeze povesți frumoase de dragoste. Din păcate, unele dintre acestea nu au avut un final fericit. Această situație o regăsim și în cazul lui Liviu și al Mariei, câștigătorii sezonului 3 al emisiunii de la Antena 1. Iată de ce au ajuns la divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria și Liviu Olteanu au fost cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 3 al emisiunii Mireasa. Aceștia au dovedit pe parcursul competiției că se iubesc și au câștigat marele premiu. Din păcate, iubirea a durat doar 3 luni fiindcă apoi bărbatul a început să fie violent cu partenera sa. Iată ce a declarat aceasta!

De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3: „M-a amenințat cu bătaia de multe ori'De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3: „M-a amenințat cu bătaia de multe ori'

Maria Roman a făcut o serie de declarații extrem de dure cu privire la fostul ei partener de viață. Se pare că Liviu și-a schimbat complet personalitatea, după câștigarea competiției de la Antena 1.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:’A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3

Maria a vorbit despre motivele pentru care a decis să pună stop căsniciei cu Liviu. Se pare că cei doi nu au rezistat împreună decât 3 luni de la finalul competiției deoarece bărbatul a început să aibă un comportament foarte agresiv cu soția. Tânăra consideră că fostul concurent a acceptat să se căsătorească doar pentru a câștiga marele premiu pus la dispoziție de Antena 1.

„Relația noastră devenise tot mai toxică, cu certuri tot mai grave. La trei luni s-a rupt. S-a rupt în momentul în care Liviu a plecat în Spania. Am primit unele semne după ce am ieșit din casă. El nu prea avea planuri de viitor cu mine. M-am gândit dacă el a făcut acest pas pentru premiu.', a declarat ea pentru Acces Direct.

Ba mai mult, Maria crede că el ar fi înșelat-o deoarece observa că întotdeauna petrecea foarte mult timp pe telefon. Aceasta a recunoscut că s-a uitat în telefonul lui, dar că nu a găsit nicio conversație care să îi confirme speculațiile.

Stătea mereu pe telefon. El nu dormea noaptea deloc. Îl găseam la 6 dimineața pe telefon. Mi-am pus semne de întrebare de multe ori. Au fost și momente în care am verificat. Am găsit ușoare conversații, dar am zis că e ok să îi respect intimitatea și să nu caut mai mult', a continuat ea.

„M-a bruscat'

Aceasta a recunoscut că partenerul său de viață era agresiv din punct de vedere verbal, precum soacra sa, care o jignea de fiecare dată când a avut ocazia. Ba mai mult decât atât, Liviu ar fi bruscat-o pe Maria și ar fi amenințat-o de multe ori cu bătaia.

„M-a amenințat cu bătaia de multe ori. Mă brusca', a mai spus Maria Roman la Antena 1.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter