Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună: „Copiii trebuie să...”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații după ce ea și Gabi Bădălău și-au sărbătorit împreună fiul cel mic. Deși cei doi se află în plin divorț, iar pe durata procesului și-au aruncat cuvinte dure, micuții i-au făcut să se reunească, cel puțin pentru câteva ore. Cântăreața susține că indiferent de ce se întâmplă între ei, băieții lor trebuie să-i aibă împreună la astfel de evenimente importante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a oferit primele declarații după ce ea și Gabi Bădălău și-au sărbătorit împreună fiul. Aflată în plin divorț cu încă soțul ei, artista a explicat de ce au participat împreună la petrecerea mezinului. Aceasta a mărturisit că indiferent care ar fi situația între ea și omul de afaceri, băieții lor au nevoie de amândoi, în calitate de părinți.

Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună: „Copiii trebuie să...'Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună: „Copiii trebuie să...'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în continuare în proces de divorț, după ce s-au separat în 2019. De atunci, cei doi și-au adresat cuvinte dure, replici tăioase ce au stârnit scandaluri uriașe. Însă, se pare că de dragul copiilor, cântăreața și tatăl băieților ei au decis să păstreze o relație civilizată.

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou!Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: „Nu vrea”

Citește și: De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor:„Îmi doresc să…'

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Claudia Pătrășcanu, după ce ea și Gabi Bădălău și-au sărbătorit fiul

De curând, fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 5 ani. Spre bucuria lui, Nicholas i-a avut alături de ziua lui de naștere pe ambii părinți, deși aceștia se află în plin divorț. Artista și afaceristul i-au organizat micuțului o petrecere de neuitat, pe care să o țină minte toată viața. Dovadă stau imaginile postate de cântăreață în mediul online, în care apare și omul de afaceri.

La scurt timp după ce ea și Gabi Bădălău au stat împreună la aceeași masă, de ziua fiului lor, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Artista a vorbit despre relația pe care o are acum cu încă soțul ei. Din spusele sale denotă că ea și afaceristul au decis să păstreze o relație civilizată, de dragul copiilor.

În ce relații a rămas Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a subliniat faptul că, pentru ea, cei doi copii sunt mai presus de orice neînțelegere pe care ar avea-o cu tatăl lor. Artista e de părere că indiferent care ar fi situația dintre ea și afacerist, micuții trebuie să-i aibă pe amândoi împreună la astfel de evenimente, chiar și peste ani.

„Pentru mine e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. (…) Ei au nevoie de amândoi. Cel mai important e să fim măcar la aceste evenimente importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consider că ei doi copii trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani', a spus Claudia pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „În viața mea a apărut un mare duhovnic'

Printre altele, Claudia Pătrășcanu a spus și ce a ajutat-o să ajungă la o înțelegere cu Gabi Bădălău, în acest sens. Vedeta a povestit că, după ce a întâlnit un duhovnic, a reușit să treacă peste toată perioada grea din viața ei, să se regăsească și să privească lucrurile dintr-un alt unghi.

„Eu cred că nu este cel mai important din lume să-ți ceri iertare în fața celuilalt, eu consider că atunci când greșești trebuie să-ți dai seama, să realizezi, să nu mai repeți greșeala. Și cel mai tare e să-ți ceri iertare în fața lui Dumnezeu. (…) În viața mea a apărut un mare duhovnic. Și datorită lui am putut să trec peste toată perioada grea și să mă regăsesc', a mai adăugat cântăreața.

Claudia Pătrășcanu, mesaj emoționant pentru mezinul familiei

Ieri, de ziua de naștere a fiului ei cel mic, Claudia Pătrășcanu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, adresat lui. Artista s-a declarat cea mai fericită și împlinită femeie din lume, pentru că Dumnezeu i-a oferit aceste două minunății, pe Nicholas și pe fratele lui.

 S-a născut pe 24 ianuarie, acum 5 ani. Este cel mai vesel și pupăcios copil, inteligent, bun și foarte haios. Sunt cea mai fericită și împlinită! Te iubesc, Nico al meu! La mulți ani, fotbalistul meu!‘, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter