Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou! Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Publicat pe

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț. Cei doi au decis să se despartă în 2019, după trei ani de la căsătorie. Claudia și Gabi au împreună doi băieți minunați. Deși în ultimii doi ani s-au certat pentru custodia copiilor doi, de dragul micuților, cei doi soți s-au reunit pentru a-l sărbători pe Nicholas, fiul lor mai mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost cea care a decis să încheie căsnicia cu Gabi Bădălău. În 2019, Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța despărțirea de Gabi Bădălău. Mai mult, vedeta l-a acuzat pe soțul ei că a dat-o afară din casa în locuiau, împreună cu cei doi copii ai lor.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou! Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, NicholasGabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou! Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Nicholas

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au parte de cel mai tumultos divorț din lumea mondenă. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, dar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, artista și fiul de milionar au decis să aibă o relație civilizată.

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: „Nu vrea”

Citește și: Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou termen:”Am fost dispusă să renunț și la pensie”

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:„Avea probleme la…'

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună din nou!

Deși se află în plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au lăsat deoparte ranchiunea și au redevenit o familie, cel puțin pentru câteva ore, de dragul băieților lor. Nicholas, mezinul familiei a împlinit cinci ani, iar cu această ocazie, Claudia și soțul ei s-au întâlnit pentru a-i sărbători ziua. Cei doi i-au organizat fiului lor o petrecere de neuitat. S-a născut pe 24 ianuarie, acum 5 ani. Este cel mai vesel și pupăcios copil, inteligent, bun și foarte haios. Sunt cea mai fericită și împlinită! Te iubesc, Nico al meu! La mulți anu, fotbalistul meu!', a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Artista a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecere, iar în poză apare și Bădălău. Nicholas a fost extrem de fericit să-și vadă părinții împreună în cea mai importantă zi din viața lui. Nu este pentru prima oară când Gabi și Claudia ajung la un consens, pentru a fi o familie, cel puțin pentru câteva ore. Anul trecut, la petrecerea de 4 anișori a lui Nicholas, cei doi au fost împreună.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț

Gabi Bădălău și Claudia Păstrășcanu se chinuie de doi ani să divorțeze, dar separarea celor doi implică și custodia copiilor. Artista anunța în urmă cu ceva timp că vrea să divorțeze, iar la scurt timp a părăsit vila în care locuia cu Gabi, din Bolintin Vale. Ea a înregistrat cererea de divorț pe 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile după ce a anunțat pe Internet că pun punct relației.

De atunci, cântăreața a trecut prin momente dificile, acuzându-l pe soțul său că a amenințat-o de multe ori că o să-i ia copiii. Chiar și așa, Claudia a decis să aibă o relație normală cu tatăl fiilor ei, cel puțin de dragul acestora.

„Pot sa renunț la orice, dar NICIODATĂ la copiii mei !!!! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul ca s-a avut acordul meu! Am fost amenințată. Mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă. Încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici„, declara Claudia anul trecut.

Claudia Pătrășcanu, despre o împăcare cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2016, iar la trei ani distanță, cei doi au decis să divorțeze. De-a lungul timpului, cei doi soți și-au adus acuzații grave, dar în ultima vreme apele s-au liniștit. În urmă cu ceva timp, Claudia și Gabi au fost surprinși într-o benzinărie, iar afaceristul a luat-o în brațe și a sărutat-o. Atunci s-a zvonit că cei doi s-au împăcat, dar Claudia a lămurit situația. Artista a mărturisit că nu vrea să audă despre o posibilă împăcare cu fostul ei partener.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare.', a precizat artista pentru Playtech.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter