Xonia s-a despărțit de iubit: „Nu mai sunt într-o relație, dar Michael...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Xonia s-a despărțit de iubit și ne-a spus în exclusivitate în ce relații a rămas cu Michael. Artista ne-a dezvăluit că a rămas în relații foarte bune cu fostul partener, care a susținut-o când a auzit că participă la Survivor. De asemenea, vedeta ne-a vorbit despre familie, cât de susținută a fost întotdeauna și cum România a devenit casa ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din Australia ai venit în România, dar, în ultimii aproximativ doi ani, ai locuit împreună cu iubitul tău în America. Așadar, în ce colț al lumii este acasă pentru tine? Chiar, cu părinții și cu fratele tău ce relație ai? Cât de des reușiți să vă vedeți?

Eu sunt născută și crescută în Australia, în orașul Melbourne. Am plecat de acasă la 18 ani și am studiat mai departe
muzica în America, iar la 19 ani am ajuns în România să onorez o invitație în juriu la un concurs de frumusețe care se
numea Miss Diaspora și deschidea Festivalul Callatis, la Mangalia. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să-mi realizez visurile privind cariera artistică în România, dar așa a fost să fie. Am semnat cu casa de discuri Universal Music și am lansat prima piesă – „My beautiful One feat. Deepcentral, care a ajuns să fie cea mai difuzată piesă în anul 2010, cu peste 3,2 milioane de difuzări, conform MediaForest charts.

Xonia s-a despărțit de iubit: „Nu mai sunt într-o relație, dar Michael...'/ EXCLUSIVXonia s-a despărțit de iubit: „Nu mai sunt într-o relație, dar Michael...'/ EXCLUSIV

Xonia: „România și românii m-au acceptat și aici a devenit casa mea'

România și românii m-au acceptat și aici a devenit casa mea, cu toate că eram departe de familia mea, care locuiește în continuare în Australia. Am o relație extrem de apropiată cu tatăl, mama și fratele meu, țin foarte mult la familie. Ne auzim în fiecare zi de două ori, și asta a fost una dintre greutățile pe care le-am avut, să nu știu ce face și cum este familia mea. Întotdeauna m-au sprijinit în orice decizie pe care am luat-o și datorită lor am avut parte de succesul pe care l-am avut pe plan muzical. Nu a contat că le-a fost greu, dată fiind distanța dintre noi, cât a contat să mă vadă pe mine fericită și să mă lase să îmi realizez visurile. Recunosc că le duc lipsa și aș vrea să fiu mai aproape de ei, mai ales că îmi doresc în viitorul apropiat să am familia mea. Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei.

Citește și: De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică:”Corpul meu s-a adaptat greu”

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:”Avea probleme la…”

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct:„Este o afecțiune…'

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă'

Xonia s-a despărțit de iubit înainte de Survivor


Ce a spus iubitul tău despre proiectul „Survivor? Mai sunteți împreună? În general, ce părere ai despre
relațiile la distanță?


Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea
„Survivor. Este o emisiune pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter