Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct: "Este o afecțiune..."

Publicat pe

Lucian Viziru a fost internat în spital, la finele lunii decembrie, sub suspiciunea de infarct. După mai multe analize amănunțite, acesta a primit în cele din urmă un diagnostic din partea medicilor. Iată ce boală are, de fapt, Lucian Viziru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru (45) și-a întristat fanii chiar de la începutul anului, actorul anunțând pe canalul său de YouTube că este internat în spital de patru zile, fiind suspect de infarct. Vizibil afectat, acesta a povestit că a petrecut Revelionul pe patul de spital, unde medicii l-au ținut sub supraveghere. Acum, artistul a mărturisit ce diagnostic a primit, de fapt, din partea medicilor.

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce  medicii l-au suspectat de infarct: "Este o afecțiune..."Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce  medicii l-au suspectat de infarct: "Este o afecțiune..."

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct

Durerile din capul pieptului, care coborau pe brațul stâng, l-au trimis pe Lucian Viziru de urgență la spital, unde a fost suspectat de infarct. Actorul și-a petrecut Anul Nou în spital, unde a traversat momente grele, mărturisind că s-a confruntat cu atacurile de panică. În cele din urmă, după analize amănunțite, acesta a primit diagnosticul din partea medicilor. Iată de ce afecțiune suferă!

Citește și: Lucian Viziru, primele declarații după externarea din spital: „Se poate să fi fost infarct, o miocardită…”

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa, acuzații grave, în plin divorț: „Nu am bătut pe nimeni, niciodată!”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: „Deci, se poate!”

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel la față: „Era ceva deranjant’

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii – a explicat Lucian Viziru”, într-un material video, postat pe canalul său de YouTube.

A infirmat că vaccinul ar putea avea vreo legătură

Dat fiind că, în ultima perioadă, s-au făcut multe speculații cu privire la legătura dintre vaccinarea împotriva COVID-19 și miocardita apărută în anumite cazuri, Lucian Viziru a ținut să le explice fanilor că diagnosticul primit de la medici nu are nicio legătură cu vaccinarea, iar asta deoarece durerile sale au debutat la 4-5 luni distanță.

„După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2. Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai adăugat Lucian Viziru.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter