Lucian Viziru, primele declarații după externarea din spital: "Se poate să fi fost infarct, o miocardită..."

Publicat pe

Lucian Viziru și-a petrecut Revelionul în spitalul Floreasca, după ce a acuzat dureri puternice în piept. Artistul de 45 de ani nu știe sigur care a fost cauza problemelor sale, medicii speculând chiar un infarct. Momentan, Lucian Viziru a fost externat și ia tratament și a dezvăluit cum a reușit să treacă prin acest moment extrem de greu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inițial, doctorii i-au spus lui Lucian Viziru că e posibil să fi făcut infarct, însă rezultatele analizelor au fost destul de contradictorii până acum. Momentan nu se știe exact ce problemă l-a ținut în spital, iar Lucian a dat vina și pe stresul cauzat de mutarea din Germania în România, după șapte ani.

„Am avut dureri în capul pieptului. M-am culcat, m-am ridicat. Apoi au început dureri puternice în capul pieptului. Durerea se ducea undeva pe braț, în stânga jos.

Ulterior, am aflat că ăsta este semn de infarct. M-am dus la Urgențe, unde am fost tratat foarte bine. În momentul în care niște enzime au ieșit pozitive, am zis că e groasă. 

La spital au început atacurile de panică. Eu sunt și mai panicos din fire. În a treia noapte am dormit foarte greu. Mi-era frică să adorm.

Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut ca porcul. Stresul cu mutatul din Germania în România nu a fost ușor. 

Nu știu nici eu care este verdictul. Se poate să fi fost infarct, o miocardită, o angină vaso-spasmo… ceva acolo. Acum am tratament. Inima mea arată bine.

M-au ținut sub supraveghere. Mi-au făcut ecografii, m-au înțepat peste tot. S-au ocupat oamenii foarte bine. Mi-au zis că trebuie să am grijă ce beau, ce mănânc', a declarat Lucian Viziru la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin ‘

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii

Lucian Viziru, primele declarații după externarea din spital. Ce probleme de sănătate a avut

Lucian Viziru a mai povestit că i-a fost foarte greu să se reobișnuiască în România, mai ales că acum nu are o ocupație exactă, în timp ce în Germania era antrenor de tenis.

Viziru a dezvăluit, pe de altă parte, că are o relație proastă cu mama soacră, dar fără să o învinovățească pe aceasta pentru faptul că a ajuns la spital.

„La noi e totul pe față. Nu prea mă înțeleg cu mama soacră. Nu dau vina pe ea că am ajuns în situația asta din cauza ei.

Sunt bucuros că am făcut pasul ăsta, că am venit în România. O luasem pe căi greșite', a adăugat Viziru.

Ce a povestit Lucian Viziru din salonul de spital

Lucian Viziru a publicat pe YouTube un vlog intitulat „Suspect de Infarct! De 4 zile stau în spital'. Acesta s-a filmat dintr-un salon de spital, povestindu-le fanilor că a avut parte de câteva zile dificile.

Lucian Viziru a povestit că a apelat la numărul de urgență după ce a simțit dureri cumplite.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative.

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă, unde eram monitorizat în permanență înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Nu știu ce se va întâmpla.

Sper să reușesc să plec mâine acasă. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat', a povestit Lucian Viziru pe YouTube.

„Acum totul e cât de cât bine. În afară de asta (n.r. branula), cred că am fost înțepat de 40 de ori. Am primit astăzi o supă, fără sare, fără piper. Nu m-am simțit foarte bine în ultimele zile. Am avut fie atacuri de panică, palpitații am avut', le-a povestit Lucian Viziru fanilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter