Cum arată sora lui Theo Rose. Raluca are o poveste de viață emoționantă

Publicat pe

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este apreciată de multă lume, dar cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Theo are o soră cu 11 ani mai mare, care este la fel de talentată. Mai bine spus, Raluca a fost cea care a îndrumat-o pe Theo să cânte. Cum arată sora lui Theo Rose?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista de 24 de ani provine dintr-o familie modestă, dar fericită. Theo mai are o soră și un frate, Raluca și Radu. Raluca este și ea artistă și este cea mai mare dintre frați. Cele două surori au o relație specială și se înțeleg de minune. Ori de câte ori simt nevoie, Raluca și Teodora se sfătuiesc în orice și sunt alături una de cealaltă.

Cum arată sora lui Theo Rose. Raluca are o poveste de viață emoționantăCum arată sora lui Theo Rose. Raluca are o poveste de viață emoționantă

Raluca și Theo sunt aproapiate, deși diferența de vârstă dintre cele două este mare. Artista a fost crescută de sora ei, învățănd multe de la ea. Cele două au scos si câteva piese împreună, cele mai multe fiind inspirate din folclor. Raluca face furori pe rețelele de socializare, acolo unde este extrem de activă și îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Citește și: Cum arată fratele lui Theo Rose.Radu a împlinit 32 de ani

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa.A fost crescut de tată vitreg

Cum arată sora lui Theo Rose

Theo Rose se înțelege foarte bine cu sora ei mai mare, Raluca Diaconu. Cele două sunt foarte apropiate și se sprijină reciproc. Raluca are 35 de ani și este artistă, lansând multe melodii folclorice. Invitate împreună într-o emisiune tv, Raluca și Theo au povestit despre copilăria lor. Sora artistei și-a adus aminte că a avut grijă de Teodora când aceasta era mică, atașându-se extrem de tare de ea.

Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă.Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă.„, a spus Raluca Diaconu, în emisiunea „De-a viața ascunselea”, la antena 3.

De asemenea, Raluca a mărturisit că deși e mai mică, Theo Rose i-a devenit model prin faptul că a luptat pentru visul ei. „E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții. Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea.A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine.”, a mai spus sora lui Theo.

Sora lui Theo Rose a trecut printr-un divorț dureros

Raluca Diaconu are o poveste impresionantă de viață. Artista s-a căsătorit de mică, iar după 11 ani de relație a decis să se despartă de soțul ei. Sora lui Theo Rose a mărturisit că s-a luptat mult timp cu anxietatea, iar în cele din urmă și-a făcut curaj să descopere care era problema în viața ei.

„Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta.Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.„, a mărturisit Raluca Diaconu, sora artistei Theo Rose.

Raluca a ajutat-o pe Theo Rose în cariera muzicală

Raluca Diaconu a ajutat-o foarte mult pe sora ei mai mică. Aceasta i-a oferit bani lui Theo Rose și a încercat să o ajute pentru a deveni cunoscută. De mică, Raluca a luat-o pe Teodora după ea, iar dacă fratele lor s-a ocupat de educația mezinei, Raluca a fost cea care a ajutat-o financiar și a încurajat-o mereu. Theo Rose a povestit că deși sora ei nu a fost susținută de tatăl lor în cariera muzicală, ea a fost mereu lângă ea, fiind un copil rebel când era mică.

Până a terminat liceul, Raluca Diaconu a fost cea care a ținut-o în București pe Theo, pe banii ei. În momentul în care artista a început să cânte manele, Raluca nu a criticat-o, ci a încurajat-o să-și urmeze visul.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter