Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. A fost crescut de tată vitreg

Publicat pe

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. Emisiunea Mireasa a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize! Concurenții sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche și să construiască o adevărată poveste de dragoste. Printre aceștia se numără și Cosmin Preda, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care are multe așteptări de la show-ul matrimonial de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. Mireasa este emisiunea care își propune să creeze legături reale între oamenii care sunt pregătiți să se implice într-o relație serioasă! Show-ul matrimonial a reapărut pe micile ecrane, iar concurenții sunt gata să își întâlnească jumătatea. Printre cei mai proaspeți membrii ai casei Mireasa se numără și Cosmin Preda, un tânăr în vârstă de 22 de ani. Iată cine este și ce așteptări are acesta!

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. A fost crescut de tată vitregCine este Cosmin Preda de la Mireasa. A fost crescut de tată vitreg

Acesta are mari așteptări de la emisiunea Mireasa și știe ce își dorește de la o femeie. Ba mai mult, Cosmin Preda are deja propria sa afacere, pe care a înființat-o în pandemie.

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…/ INTERVIU

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. Cel mai urmărit show matrimonial din România s-a întors pe micile ecrane. Printre băieții care au intrat în echipa emisiunii de la Antena 1 se numără și Cosmin Preda, un tânăr în vârstă de 22 de ani. El are un respect aparte pentru mama sa, dar și pentru tatăl său vitreg, care l-a crescut încă de când avea un an.

'Numele este Cosmin, am 22 de ani și sunt din București. Am o mică rețea de curieri care se ocupă cu livrarea la domiciliu. Am pornit această afacere deoarece suntem în pandemie și m-am gândit să fac treaba asta. Când este o cerere mare de comenzi, livrez și eu. În această afacere nu sunt singur, mama mă ajută cu contabilitatea.', a spus el.

Acesta a fost foarte pasionat de fotbal, însă a aflat că se confruntă cu o problemă la inimă. Tânărul a fost nevoit să renunțe la hobby-ul său pentru a nu-și agrava tihacardia.

Încă de mic mi-a plăcut fotbalul și am jucat 3-4 ani la juniori până într-o zi în care s-a aflat că am un fel de tahicardie, inima mea bate puțin mai tare decât la o persoană normală', a spus concurentul.

Ce își dorește de la viitoarea sa soție

Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. Acesta se declară un băiat serios, liniștit și fidel, care întotdeauna va ține de cont de sinceritate atunci când este vorba de o relație. Pentru el, fata ideală trebuie să fie optimistă și familistă! Își dorește mulți copii și speră să întâlnească persoana potrivită la Mireasa.

'Într-o relație sunt un tip sincer, liniștit, înțelegător, fidel. Nu aș putea să trec niciodată peste o trădare. Fata ideală pentru mine trebuie să fie optimistă, liniștită și familistă. Viitoarei mele soții i-aș oferi stabilitate, iubire și înțelegere. Îmi doresc copii foarte mult', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter