Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

Ana Maria Păcuraru, prezenatoarea știrilor de la Realitatea TV, este însărcinată. Vedeta a făcut anunțul pe paginile de socializare, unde a postat și două fotografii emoționante, însoțite de un mesaj simpatic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima oară anul acesta. Vedeta le-a dat fanilor săi vestea prin intermediul rețelelor de socializare, unde a postat două fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie albă și își evidențiază pântecul cu mâinile. Fanii au fost surprinși, dar și plăcut impresionați de veste, mai ales că până acum gazda talk-show-ului Raport de zi, de la Realitatea Plus a reușit să țină sarcina secretă.

Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidăAna Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată

Recent, Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, și-a luat prin surprindere fanii de pe Facebook și de pe Instagram anunțându-i că este însărcinată. Îmbrăcată într-o rochie albă, elegantă, și cu mâinile în jurul pântecului, marcând sarcina, vedeta a scris, cu umor, în dreptul fotografiilor: „Breaking News: baby in the oven'. 

Citește și: De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică: „Corpul meu s-a adaptat greu”

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: Mircea Solcanu, prima apariție la TV după 8 ani: „Trăiesc dintr-o pensie de handicap. Mă descurc cu greu”

În scurt timp, felicitările au început să curgă, fanii arătându-și bucuria, dar și surprinderea cu privire la fericitul eveniment din viața știristei de la Realitatea TV. Ana Maria a reușit să țină până acum sarcina secretă, deși, după fotografii, pare să fi intrat de ceva timp în al doilea trimestru de sarcină.

„Felicitări de 1 mil de ori! Fericire si sănătate maxima sa aveți! Te imbratisez tare tare tare!' sau „O binecuvântare minunată! Sarcină ușoară și multă sănătate!', sunt doar câteva dintre mesajele primite, printre cei care au felicitat-o pe vedetă numărându-se și Adelina Pestrițu, care i-a scris „Omg! Felicitări”, mesaj însoțit de trei inimioare.

A fost cerută de soție de Crăciun

Vestea sarcinii carismaticei știriste vine să întregească o altă veste, la fel de emoționantă. Ana Maria a fost cerută de soție de către iubitul ei chiar de Crăciun. Și atunci aceasta a postat o fotografie în care le-a arătat failor inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Jurnalista de la Realitatea TV a primit cel mai frumos cadou de Crăciun – un solitaire delicat și, evident, o cerere în căsătorie. Iubitul ei, Mihai Dobra, este medic specialist în chirurgie urologică și activează la Spitalul Fundeni, din Capitală. Acum, Ana Maria Păcuraru, vedetă Realitatea TV, este însărcinată și urmează ca, în acest an, să devină mamă pentru prima oară.

Foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter