Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Vrea un iubit matur

Publicat pe

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Cel mai așteptat show matrimonial a început. Sezonul 5 de la Mireasa a revenit pe micile ecrane cu noi povești de dragoste. Înainte de toate să îi cunoaștem pe cei 16 concurenți. Iată cine este Grigor Lucia de la Mireasa, una dintre cele opt fete.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Emisiunea Mireasa, sezonul 5, a avut premiera sâmbătă, 22 ianuarie, la Antena 1. Simona Gherghe a învitat în casă cei 16 concurenți (8 fete și 8 băieți). Cele opt concurente venite în concurs pentru a-și găsi marea iubire sunt: Grigor Lucica, Alexandra Maria Ghioca, Alina Hajdeu, Giovana Ciorba, Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo și Andreea Catrina.

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Vrea un iubit maturCine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Vrea un iubit matur

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. Una dintre concurente este Grigor Lucica, o tânără de 25 de ani, care vrea să-și întâlnească sufletul pereche în această emisiune. Deși nu a avut relații lungi până acum, este decisă să facă pasul cel mare alături de partenerul potrivit.

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5.A venit alături de nepotul ei

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian: „Nu cred în…'

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post TV a semnat

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5. A început sezonul 5 de la Mireasa, iar telespectatorii au putut să cunoască cei 16 concurenți. Unul câte unul au pășit în fața Simonei Gherghe, prezentatoarea emisiunii, și au detalii despre viața lor, dar și ce își doresc de la viitorul partener de viață.

Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5, este una dintre cele opt concurente din sezonul acesta. Tânara s-a născut în data de 22 octombrie 1996, în Sighetu Marmației, însă facultatea a decis să o urmeze în Cluj Napoca. Este angajată în domeniul Resurselor Umane și se descrie ca fiind o persoană sinceră, independentă și mereu în mișcare.

Numele este Lusy, am 25 de ani, locuiesc în Sighetu Marmației și lucrez în domeniul Resurselor Umane. Sunt sinceră, independentă și mereu în mișcare„, a spus Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5.

Ce își dorește Grigor Lucia de la un bărbat

Grigor Lucia sau Lusy, așa cum îi place să îi spună oamenii apropiați, nu a avut relații de lungă durată până acum. Ultima relație a fost doar de patru luni și spune că despărțirea s-a produs după ce a aflat că a fost înșelată cu fosta iubită a partenerului ei.

Cu toate că nu a cunoscut cu adevărat tainele iubirii, Lucy vrea să-și găsească bărbatul potrivit, care să fie matur, și cu care să își întemeieze familia mult visată.

„Îmi doresc un bărbat matur, alături de care să-mi formez familia la care visez”, mai spune concurenta din sezonul 5.

Cine sunt concurenții de la Mireasa, sezonul 5

Show-ul matrimonial de la Antena 1 a început deja, iar concurenții deja și-au făcut apariția în casă. 16 concurenți au pășit în casă pentru a-și întâlni jumătatea.

Cei opt băieți sunt: Aron Bob, Andrei Perneș, Cătălin Alexandru Seserman, Anghel Leonard Andrei, Sebastian Dudași, Cosmin Preda, Valentin Lupastean și Andrei Mihai Cica.

De asemenea, cele opt fete sunt: Grigor Lucica, Alexandra Maria Ghioca, Alina Hajdeu, Giovana Ciorba, Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo și Andreea Catrina.

Pentru a câștiga premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro, trebuie să se căsătorească LIVE, în emisiune.

Simona Gherghe, detalii despre noul sezon Mireasa

În urmă cu puțin timp, Simona Gherghe spunea că este extrem de nerăbdătoare să cunoască concurenții și să le afle poveștile de viață. De asemenea, se arăta și emoționată, emoții care există la fiecare la început de sezon.

„Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!’, a spus ea.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter