Horoscop 31 ianuarie 2022. Apar probleme de cuplu

Publicat pe

Horoscop 31 ianuarie 2022. Ziua începe cu emoții, surprize, provocări, dar și vești neplăcute pe plan sentimental pentru multe zodii. Latura materială este însă mai bine aspectată, la fel și cea profesională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Berbec

Aștepți cu nerăbdare să se încheie luna, fiindcă speri să se spargă ghinionul… Vei mai avea însă puțin de tras, însă cu răbdare și cu mult efort va ieși soarele și pe strada ta. Dacă vrei să scapi de anxietate și de stres, fă-ți planuri de vacanță. Latura materială este bine aspectată, din fericire.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Taur

Ești într-o dispoziție romantică neașteptată azi, iar asta te va împinge chiar la gesturi necugetate. Ar fi bine să nu te implici într-o aventură cu cineva de la job, mai ales dacă aveți amândoi parteneri de viață! Pe plan profesional, veștile sunt bune și nu e exlcus să avansezi sau să primești o mărire de salariu.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Gemeni

Problemele de la serviciu te amprentează mai tare decât ai vrea să recunoști, iar asta se răsfrînge, cu precădere azi, asupra vieții personale. Apar certuri în cuplu, vă veți acuza reciproc de prostul mers al relației, dar asta nu va duce la o rezolvare. Ai nevoie, cât mai repede, de o vacanță alături de partener.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Horoscop 31 ianuarie 2022. Rac

Chiar dacă Racii sunt cunoscuți ca familiști, viața ta din ultima vreme nu mai are nicio legătură cu asta, iar azi vei atinge apogeul. Partenerul de viață îți va reproșa lipsa de implicare, dar și lipsa constantă de acasă, iar ceilalți membri ai familiei îl vor susține. A venit momentul să te ocupi cu precădere de relația de cuplu!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Leu

Nu duci lipsă de bani, în schimb duci lipsă de timp, iar asta te frustrează… Azi, în loc să găsești soluții, ai tendința să te răzbuni pe cei din jur, și în special pe partenerul de viață. Oricât de mult te-ar iubi cineva, la un moment dat se va sătura să-ți facă pe plac. Atenție, momentul acela e aproape!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Fecioară

Azi te vei consuma excesiv din cauza situației de la job, cu atât mai mult cu cât urăști să intri în „bisericuțe” sau să bârfești… Asta te va face să te retragi și mai mult în tine și să eviți anturajul. Paradoxal, azi e posibil să întâlnești pe cineva care îți va schimba viața cum nici nu sperai!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Balanță

Vei avea o zi fructuoasă la job, iar veștile bune vin și pe latura materială. Din păcate, latura personală este destul de afectată și în special relația cu partenerul de viață. Comunicarea e deficitară, iar acea complicitate plăcută dintre voi a dispărut de mult. Nu mai aștepta să facă el de fiecare dată primul pas!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Scorpion

Ești foarte aproape de o stare depresivă din cauza problemelor de cuplu. E important, așadar, să nu-ți pierzi concentrarea la job gândindu-te doar la ce te așteaptă acasă. Ce-ai stricat în atâta timp nu se va rezolva peste noapte, dar important e să începi de undeva. Ia-ți partenerul și plecați undeva doar voi doi!

Horoscop 31 ianuarie 2022. Săgetor

Agitația excesivă e urmată de depresie și de atacuri de panică. Ia o pauză, relaxează-te și dă-ți timp să-ți trăiești viața, munca nu e totul, oricâți bani ai primi! Azi e o zi potrivită pentru relaxare, așadar poți încpe cu o sesiune de shopping, iar apoi cu planuri de vacanță. Partenerul tău de viață va fi încântat.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Capricorn

Începi săptămâna în forță și reușești să-ți uimești șefii și colegii cu energia ta debordantă. Totuși, nu uita că resursele tale sunt limitate și ai multe de rezolvat și acasă! În cursul zilei, vei primi o veste, legată de o moștenire sau de o sumă de bani, care te va surprinde plăcut. Situația ta materilă s-ar putea schimba.

Horoscop 31 ianuarie 2022. Vărsător

Îți cam lipsește încrederea în tine și ai tendința să pleci urechea la tot ce se vorbește în jur, în special azi. Riști să intri într-o polemică cu șefii, dar și cu colegii, și nu va dura mult până la victimizare. În compensație, punctezi pe plan sentimental, unde lucrurile merg ca pe roate. Și nici financiar nu stai rău.

Horoscop 31 ianuarie. Pești

Te sperie faptul că viața ta sentimentală a cam deraiat și nu știi cum să reglezi situația. Poate n-ar strica să asculți și ce are de spus jumătatea ta și să nu iei decizii singură. Vei vedea că lucrurile nu stau chiar așa de rău precum credeai, iar comunicarea va rezolva totul. Spre seară, o veste de la job te va bucura.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter