Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Au trecut mai bine de 20 de ani de când s-au cunoscut, iar Mihai Mitoșeru ne-a vorbit deschis despre relația cu Oana Zăvoranu și motivele care au dus, la acel moment, la despărțire. Prezentatorul a recunoscut că amândoi erau geloși, vulcanici, dar se și distrau foarte mult. „În continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta', mai spune Mitoșeru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja mai bine de doi ani de când ești un bărbat singur, iar asta deoarece, mărturiseai, fetele pe care le cauți tu nu prea mai există. Care este „portretul-robot al femeii care simți că te-ar face fericit?

Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari'/ EXCLUSIVCe spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari'/ EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru: „Există fascinația că vorbesc cu cineva care apare la televizor'

Fiind în lumea asta a showbizului, permanent în atenția publică, bănuiesc că nu ai dus lipsă niciodată de admiratoare. Te-a oprit vreodată din a face o cucerire gândul că tinerele respective sunt atrase și de faptul că ești celebru?

Nu, pentru că, în momentul când mă cunosc cu ele, realizează că sunt chiar simpatic. Cu siguranță că poate, într-o primă fază, există fascinația că vorbesc cu cineva care apare la televizor.

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:”Au fost împreună la restaurant, dar…”

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca'/ EXCLUSIV

Citește și: WRS, probleme pe scenă înainte de Eurovision 2022.De ce a fost obligat să schimbe coregrafia

Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu: „Eram la fel de vulcanici'

Apropo de succesul la sexul opus, îmi amintesc despre declarația surprinzătoare pe care a făcut-o Oana Zăvoranu acum trei ani – mă refer la faptul că voi ați format un cuplu, înainte de relația ei cu Pepe. Ce nu a mers între voi? A fost gelozia la mijloc? De ce ați ținut relația secretă la vremea respectivă?

Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață.

Mihai Mitoșeru: „Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie'

Se spune că nu există relații de prietenie între o femeie și un bărbat… În cazul tău cum este? Ai o prietenă de suflet, există o femeie care ți-a fost alături toți anii aceștia și te-a sfătuit sau te-a sprijinit la necaz?

Da, Teo Trandafir este una dintre ele. Dar mai am prietene care mi-au fost alături. Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie. Uneori, o relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă. Eu mă înțeleg uneori mai bine cu femeile decât cu bărbații, am mai multe de discutat cu ele.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter