Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Adi câștigă bani frumoși la nici 18 ani

Publicat pe

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Pe Cristina Bâtlan o cunoaște toată lumea, dar puțini dintre fanii ei știu că aceasta are un fiu. Jurata de la Imperiul Leilor are toate motivele să se mândrească cu băiatul ei, deoarece Adi îi calcă pe urme încă de la o vârstă fragedă. La nici 18 ani, acesta își câștigă proprii bani, după ce și-a deschis singur o companie. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan este o femeie de afaceri de succes din România. A devenit și mai cunoscută odată cu apariția ei ca jurat în cadrul show-ului Imperiul Leilor, de la Pro TV. Se pare că fiul ei îi calcă deja pe urme, deși nu a atins încă vârsta majoratului. Acesta și-a deschis propria companie de unul singur, afacere ce-i aduce sume frumoase în conturi.

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Adi câștigă bani frumoși la nici 18 aniCu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Adi câștigă bani frumoși la nici 18 ani

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan se află la conducerea unui adevărat imperiu al pantofilor. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste de viață incredibilă și e o sursă nesecată de inspirație pentru tinerii antreprenori. A debutat în lumea afacerilor pe vremea când avea doar 18 ani, iar, de atunci, cariera ei e în permanență înfloritoare.

Citește și: Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor.Adi a cântărit 815 grame la naștere

Citește și: Drama juratului de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan.Fiul ei a avut 815 grame la naștere și șanse minime de supraviețuire

Citește și: Dana Rogoz o susține pe actrița Viorica Vodă în discursul despre abuzul din cinematografie:„Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire'

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită, la nunta fiului lor.Cum arată femeia din viața medicului Cristian Georgescu

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan a fost dintotdeauna un lider, încă de la cele mai fragede vârste. Acest lucru a ajutat-o să aibă succes, însă drumul către reușită nu a fost deloc unul ușor.

„Am început de la 18 ani afacerile și am avut succes. Pot să spun foarte ușor că sunt un lider de felul meu și eram lider din școală de la cele mai fragede vârste și, probabil, asta m-a ajutat să am succes foarte ușor, dar vreau să vă spun că succesul nu l-am primit. Pentru fiecare lucru am muncit și am muncit fără să obosesc', a povestit Cristina Bâtlan, pentru click.ro.

Adi câștigă bani frumoși la nici 18 ani

Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan are un fiu care se apropie de vârsta majoratului. Tânărul are aproape 18 ani și este clasa a 13-a la Școala Britanică. Adolescentul a fost admis la două facultăți și îi place la nebunie viața de antreprenor, meserie pe care a început să o cunoască încă de pe acum. Fiul vedetei și-a făcut o companie de unul singur, prin care importă pantofi mai deosebiți.

„Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor! (n.r.: râde). Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea.

Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: „Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare. De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!'. A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat', a mai mărturisit ea.

Fiul Cristinei Bâtlan s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate

Cristina Bâtlan pare că le-a avut dintotdeauna pe toate și o viață plină de satisfacții, însă nu a fost așa. A fost la un pas să-și piardă fiul, după ce a născut prematur, la 5 luni și jumătate. Fiul ei cântărea atunci doar 815 grame și avea foarte mici șanse la viață.

Nici nu apucase să vadă bine lumina zilei, că micuțul a avut nevoie de o operație la ochi. În ciuda greutăților, a luptat ca o leoaică, pentru ca Adi să dea uitării toate problemele de sănătate.

L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operație am contactat peste 90 de doctori.

Din păcate cei mai buni doctori fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat și a făcut o treabă extraordinară.

Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct și din punct de vedere locomotor și din punct de vedere cerebral‘, a dezvăluit recent Cristina Bâtlan, potrivit fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter