De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi: „Am făcut multe greșeli. Am fost fraier”

Publicat pe

Mihai Mitoșeru a dezvăluit de ce a divorțat, de fapt, de fost lui soție, Noemi. Acum, la aproximativ doi ani de la despărțirea oficială, prezentatorul TV recunoaște că a greșit. Acesta a mărturisit că nu a știut să aprecieze omul de lângă el, dând de înțeles că regretă decizia luată atunci. Iată ce a povestit vedeta despre căsnicia cu fosta parteneră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru spus de ce a divorțat, de fapt, de Noemi. Dezvăluirile prezentatorului de la Kanal D vin abia acum, la aproximativ doi ani de la despărțirea de fosta soție. Omul de televiziune spune că a fost „fraier' că a luat această decizie atunci, semn că regretă separarea de șatenă. În plus, spune el, a făcut și multe greșeli.

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi: „Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi: „Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe buze, mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți. Așadar, mare le-a fost uimirea acum doi ani când au anunțat divorțul. În prezent, prezentatoul TV recunoaște că a greșit și că nu a știut să o aprecieze pe femeia de lângă el.

Citește și: Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună la un an și jumătate de la divorț:”Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar…”

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi au fost surprinși împreună, la restaurant.Ce anunț au făcut

Citește și: Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris:„Am vorbit despre…'

Citește și: Cum a reacționat Dragoș Bucur, juratul de la Românii au Talent, când a fost nevoit să stea departe de familia sa:„Am făcut o criză'

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi

Recent, Mihai Mitoșeru a fost invitată în cadrul emisiunii „Interviu WOW', prezentată de Diana Bianca. În cadrul show-ului, el a scos la iveală mai multe amănunte sensibile ce țin de viața lui privată. A vorbit despre perioada delicată din pandemie și despre ce a învățat în acești doi ani. Nu s-a ferit să discute nici despre fosta lui soție, Noemi, dezvăluind astfel motivul divorțului.

Fiul Cameliei Mitoșeru e de părere că toți ar trebui să învețe câte ceva din această perioadă dificilă, a pandemiei de COVID-19. Susține că el a învățat multe în acești doi ani și că a trecut prin mai multe momente dificile.

„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Printre acele momente grele s-a numărat și despărțirea oficială de fosta lui soție, Noemi. Mihai Mitoșeru a spus că a divorțat de ea pentru că așa a crezut că e mai bine atunci. Însă, se pare că, ulterior, vedeta a regretat decizia. Prezentatorul TV a mărturisit că a greșit, că nu a știut să aprecieze omul pe care l-a avut lângă el. În plus, crede că a fost „fraier' că a divorțat.

„Să învățăm din perioada asta de pandemie multe. Eu am învățat multe în doi ani de zile. Mie mi s-au întâmplat toate în acești doi ani. Aș fi vrut să nu existe.

Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai.

Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost fraier…', a mărturisit Mihai Mitoșeru, în platoul WOWbiz.

Mihai Mitoșeru, despre problemele de sănătate ale Cameliei Mitoșeru

Printre altele, Mihai Mitoșeru a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut mama lui, Camelia Mitoșeru. Prezentatorul a explicat că și acum devine stresat atunci când cea care i-a dat naștere nu îi răspunde la telefon.

„După aceea s-a întâmplat cu mama să aibă tumoră pe creier, 6 centimetri, exact acum un an și ceva s-a operat. După aceea a fost bine, a fost rău, a fost bine, a fost rău. Și acum stau cu stres, când mă sună, nu mă sună, a luat pastile, n-a luat pastilele… dacă nu răspunde, deja înnebunesc și plec spre ea.

Așa e normal să fie un copil. Am învățat la un moment dat că trebuie să înveți să te descurci singur. Niciodată n-am știut sau n-am vrut să mă descurc singur. Aveam o soție, am o mamă, dar la un moment dat poți să nu mai ai. Soția nu mai e…', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook, Arhivă, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter