Ioana Ginghină, decizie radicală după divorțul de Alexandru Papadopol: "Amândoi vrem să se termine!"

Publicat pe

„Schimbi locul, schimbi norocul!”, pare să-și fi spus Ioana Ginghină când a luat decizia de a se muta din casa în care a locuit alături de Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în vară, după 12 ani de căsnicie și Papi s-a mutat din căminul conjugal, însă Ioana nu mai vrea nici ea să locuiască acolo. Motivul, spune ea, ar fi distanța prea mare față de oraș, vila de 200.000 de euro fiind în comuna Dragomirești-Deal.

Ioana Ginghină, decizie radicală după divorțul de Alexandru Papadopol: "Amândoi vrem să se termine!"Ioana Ginghină, decizie radicală după divorțul de Alexandru Papadopol: "Amândoi vrem să se termine!"

În urmă cu 8 ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au cumpărat teren în comuna Dragomirești-Deal și și-au construit o casă de vis, cu etaj și mansardă. Cei doi și-au amenajat acolo și o livadă cu pomi fructiferi, dar și grădină de zarzavaturi pentru că distanța mare de oraș o împiedica pe Ioana să facă piața așa cum și-ar fi dorit.

Deși i-a fost greu, inițial, să se adapteze vieții la țară, în timp a învățat să îndrăgească locul, doar că acum, când a rămas singură în urma divorțului, ar vrea să se mute la oraș. Ioanei i-a revenit, la partaj, casa de 200.000 de euro, însă nu îi este foarte confortabil să locuiască acolo doar cu Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol și intenționează să se mute în București.

„Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

El are o iubită, ea are nevoie de o pauză

În timp ce Alexandru Papadopol și-a refăcut viața amoroasă și pare extrem de fericit alături de Adriana Titieni, Ioana Ginghină infirmă existența unui bărbat în viața ei și susține că nu este încă pregătită pentru o nouă relație.

„Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie- Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a spus Ioana.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter