Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns din nou la partaj, la 9 ani de la divorț. Ce se întâmplă între cei doi acum

Publicat pe

În urmă cu nouă ani, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, iar vedeta s-a mutat definitiv în America, unde locuiește și în prezent. Atunci, nu a existat un partaj între cei doi, mai ales că toată averea aparținea fostului miliardar. Între timp, lucrurile s-au schimbat, cei doi fiind obligați să facă partajul.

Motivul este legat de datoriile pe care afaceristul le-a acumulat în ultimii ani. O firmă la care Irinel are datorii, a cerut în instanță partajul celor doi, pentru a-și putea recupera creanțele, potrivit Wowbiz.

Pentru a-și recupera datoriile de la Irinel, firma respectivă a pus ochii pe câteva terenuri pe care acesta le deține în apropierea Bucureștiului.

Citește și: Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată. A spus că are probleme cu retenția de apă

Problema este că respectivele terenuri au fost achiziționate de Columbeanu în perioada în care era căsătorit cu Monica Gabor. Asta face ca în acte, iubita lui Mr Pink este co-proprietar al terenurilor.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns din nou la partaj, la 9 ani de la divorț. Ce se întâmplă între cei doi acumIrinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns din nou la partaj, la 9 ani de la divorț. Ce se întâmplă între cei doi acum

Suma datorată de Irinel Columbeanu ar fi fost, inițial, de peste 500.000 lei, însă acesta a reușit să acopere o parte din ea.

Prezentul proces, care se judecă la Buftea, s-a împotmolit din cauza lipsei unui raport de expertiză. În plus, a venit și pandemia, cu închiderea judecătoriilor, și a mai trecut câteva luni, scrie sursa citată. Nu se știe încă, în ce direcție vor decurge lucrurile având în vedere situația.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter