Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată. A spus că are probleme cu retenția de apă

Publicat pe

Gina Pistol este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar burtica de gravidă crește pe zi ce trece. Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată și nu-și mai ascunde sarcina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este pentru prima dată când Gina Pistol pozează cu burtica de gravidă la vedere. Viitoarea mămică a făcut câteva fotografii în care a îmbrăcat câteva ținute mulate, în care burtica ei putea fi observată. Prezentatoarea TV este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept.

Gina Pistol arată foarte bine, chiar dacă a mai luat câteva kilograme în plus. Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată și scurtă și a făcut furori pe Internet.

Peste 4 luni, vedeta de la Antena 1 își va putea strânge în brațe fetița. Gina Pistol a avut foarte mari emoții cu sarcina, pentru că medicii nu îi dădeau șanse că va putea avea un copil.

Citește și: Delia și Gina Pistol, glume despre sarcină. Reacția lui Smiley: „Ai voie până la un anumit punct, dar după…”

Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată. A spus că are probleme cu retenția de apăCum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată. A spus că are probleme cu retenția de apă

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată

Smiley a povestit cum a fost momentul în care a aflat că va fi tătic și s-a declarat încântat de rolul în care urmează să se afle curând.

'Eu încă mai procesez informația, trebuie sp schimb puțin casa, să-mi schimb puțin programul. Dar cele mai multe schimbări vor fi în viața Ginei. Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia' – a declarat Smiley, completat de Gina.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor: „Voi cum procedați, cum gestionați asta?'

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă