Delia și Gina Pistol, glume despre sarcină. Reacția lui Smiley: "Ai voie până la un anumit punct, dar după..."

Publicat pe

Smiley și Gina Pistol vor deveni curând părinți, iar vestea a adus o bucurie imensă în viața amândurora. Alături de Delia, cei doi au început să facă o serie de glume pe marginea acestui subiect!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți de fetiță și sunt în culmea fericirii! Trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor și nu s-au sfiit să împărtășească și fanilor, atunci când au simțit că este momentul.

Cei doi viitori părinți nu și-au pierdut deloc simțul umorului și glumesc cu prietena lor Delia pe subiectul sarcinii.

Citește și: Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu:„Această perioadă reprezintă un test'/ FOTO

Totul a pornit de la o întrebare adresată de un fan, cu privire la sarcină, moment în care Delia și Gina au început să se amuze copios: Eu nu sunt însărcinată! Ți-e rușine cu noi?', îl întreabă Delia pe Smiley.

Smiley, ușor pus în încurcătură, a reacționat imediat: Băi, dacă vreți vă las, mă simt în plus aici'.

Citește și: Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă!„Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri'

Smiley și Gina visează la prima vacanță cu fetița lor

„Dacă mă însărcinez, eu vreau să fiu numai plecată. Până când se poate?”, a ținut să sublinieze Delia.

„Ai voie până la un anumit punct, dar după aia nu mai merge, noi am fost plecați”, a transmis Smiley.

Delia și Gina Pistol, glume despre sarcină. Reacția lui Smiley: "Ai voie până la un anumit punct, dar după..."Delia și Gina Pistol, glume despre sarcină. Reacția lui Smiley: "Ai voie până la un anumit punct, dar după..."

Citește și: Spectacol în miez de noapte, la Ferma!Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilor

„Vreau să se obișnuiască de mic, o să stau plecată”, o subliniat și Delia.

Pentru că tot s-a discutat despre călătorii și vacanțe, Smiley a precizat că și-ar mai dori să meargă în vacanță cu Gina și fetița lor într-un loc sigur, însă momentan situația este incertă în ceea ce privește zborurile lungi: „În iarna asta sigur nu o să avem vacanță”, a conchis artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter