Spectacol în miez de noapte, la Ferma! Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilor

Publicat pe

Surprizele nu se termină la Ferma! O petrecere în miez de noapte încinge atmosfera, mai ales când Anna Lesko și Viviana Sposub se sărută pasional în fața tuturor concurenților!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții rămași în cea de-a șasea săptămână la Ferma au parte de un spectacol total! Petrecerea care va avea loc în Fermă vine cu surprize nebănuite, cum ar fi sărutul lung și pasional al Annei Lesko cu Viviana Sposub.

Îmbrăcate în costum de baie și alături de toți ceilalați concurenți, Anna Lesko și Viviana Sposub demonstrează că nu sunt deloc timide, lasă orice inhibiție deoparte și încing atmosfera de minune la Ferma.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan:„Ce faci, mă distrugi?'

Sărutul Annei Lesko cu Viviana Sposub nu este singura surpriză din această seară, căci un nou concurent își va face intrarea în Ferma. Rămâne de văzut cum vor reacționa concurenții în fața noului venit!

Citește și: „Îți pui pirostriile”? Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

Viviana Sposub și George Burcea au început o relație la Ferma

Povestea de dragoste înfiripată între George Burcea și Viviana Sposub la Ferma are toate șansele să continue și după terminarea show-ului, la fel ca și în cazul Brigitte și Florin Pastramă, care, între timp, s-au și căsătorit.

Citește și: Anna Lesko, într-un scandal monstru cu Paul Diaconescu, la Ferma. Fanii au luat foc:”Ce teatrală ești, periculoaso!”

Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea la început, după sărutul cu Viviana Sposub.

Spectacol în miez de noapte, la Ferma! Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilorSpectacol în miez de noapte, la Ferma! Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilor

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, escapadă romantică pe litoral!Cum a declarat actorul, oficial, că e îndrăgostit

Acum, după revenirea Vivianei Sposub în Ferma, cei doi nu-și mai ascund deloc sentimentele și au recunoscut că s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Anna Lesko: „Îmi place foarte mult de George Burcea”

Întrebată la un moment dat, de către Mihaela Rădulescu, pe care dintre băieți l-ar lua acasă, Anna Lesko a răspuns direct și sincer:

'Unul sau mai mulți, că am trei! Andrei Stoica, George Burcea și George Piștereanu. De George Burcea îmi place foarte, foarte, foarte mult. Îmi place bărbatul din el. Îmi plac mâinile lui. El mi-a zis da totdeauna, nu m-a refuzat niciodată. La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. Iar cu Piștereanu îmi place mult să glumesc cu el. Îmi place ironia lui, îmi place spiritual de observație', a declarat Anna Lesko.

Citește și: Anna Lesko, atingeri intime și drăgăstoase cu un alt concurent de la Ferma:”Nu te uita, că e peste 18 ani…”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter