Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă! "Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri"

Publicat pe

Aflată la Ferma, Andreea Antonescu este acum în plină competiție, însă pe plan personal lucrurile trenează. Artista încă nu a definitivat divorțul de soțul ei, Traian Spak… Iată care sunt motivele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a intrat în forță la Ferma, dovedindu-se o concurentă redutabilă. Viața nu este însă ușoară deloc pentru artistă, lipsa confortului și a mâncării reprezentând o problemă, deoarece în scurt timp a slăbit vizibil.

Mai mult, pentru artistă a fost o provocare și faptul că printre competitorii ei se află George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă, drept urmare între cei doi au avut loc deja nenumărate discuții care s-au lăsat cu scântei.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…”/ EXCLUSIV

„Bineînțeles că divorțăm!”

Pe de altă parte însă, artista mărturisește că, în ceea ce privește viața personală, lucrurile trenează din anumite puncte de vedere. Deși are o proiecte profesionale și își împarte timpul între fiica ei, Sienna, muzică, artista încă nu este „liberă de contract”, deoarece divorțul de soțul ei încă nu s-a definitivat. Chiar dacă susține că ea și soțul ei au rămas prieteni, Andreea Antonescu nu se gândește la împăcare.

„Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru Click.

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă! "Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri"Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă! "Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri"

Andreea Antonescu iubește din nou?

După relația tumultuoasă cu Ștefan Manolache, care a ținut multă vreme prima pagină, în această vară s-a speculat că artista s-ar iubi cu Dragoș Borcănea, după ce au fost surprinși împreună la mare – unde se afla și colega ei de trupă Andreea Bălan, aflată la început de relație cu Tiberiu Argint – în ipostaze tandre.

Ulterior, Andreea Antonescu a negat relația, susținând că pe ea și pe Dragoș îi leagă, de fapt, o frumoasă prietenie. Întrebată dacă iubește din nou, artista nu a negat, însă a fost extrem de evazivă.

„Normal că iubesc, sunt o persoană care oferă foarte multă iubire, de ce nu? Iubesc tot ce mă înconjoară. Voi fi foarte sinceră: de-a lungul timpului am fost în situaţii în care mi-am dat seama că nu apreciez momentul pe care îl am şi atunci am zis că de fiecare dată când voi avea ocazia şi voi considera că e o clipă frumoasă, o să o trăiesc la intensitate şi la maximum”, a mai declarat Andreea pentru sursa citată.

Citește și: Carla Bruni, poveste de amor demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter