Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite. S-a speculat că formează un cuplu

Publicat pe

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite, acolo unde au venit cu un preparat cu totul deosebit. Dar cel mai important, cei doi foști concurenți Asia Express s-au distrat de minune în bucătăria Chefi la cuțite. De altfel, pentru Florin Ristei, este a doua oară când participă la show-ul culinar. El a obținut un singur cuțit, iar acum a venit cu o armă puternică: Carmen Grebenișan. Despre ei s-a speculat că formează un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-au tachinat săptămâni întregi în Asia Express, Florin Ristei și Carmen Grebenișan fac echipă în bucătăria Chefi la cuțite.

Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Miercuri seară, de la 20.30, la Antena 1, cei doi vin chitiți să obțină cel puțin două cuțite.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite. S-a speculat că formează un cupluFlorin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite. S-a speculat că formează un cuplu

Eu am mai fost aici, am și gătit, dar atunci am luat un singur cuțit, de la chef Bontea. De data asta sper să obțin și recunoașterea celorlalți', a povestit Ristei.

Semne de flirt între Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express. Blonda s-a dovedit generoasă: 'Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă'

Perfecționist și foarte competitiv, Florin nu s-a dezis nici de data asta. A gătit preparatul zile în șir înainte să vină la filmare și a apelat la prietenii lui din domeniul gastronomic pentru a-l ajuta cu diverse sfaturi. Carmen Grebenișan și-a asumat rolul de susținător și ajutor în bucătărie, dar a apelat și la atenția ei la detalii , astfel încât prezentarea dish-ului să îi impresioneze pe chefi.

Cătălin Cazacu, Bella Santiago și Ruxi Opulenta, printre concurenții din noul sezon Chefi la Cuțite

Chefi la cuțite, lider de audiență

Chefi la cuțite continuă să fie pe primul loc în topul preferințelor. Conform Kantar Media, ediția de marți seara a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emisiunea  a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 25.9%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.6 puncte de rating si 20.1  procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6.4 puncte de rating și 15 procente cotă de piață.

Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9 de procente, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 7.6 puncte de rating și 17.1 procente cotă de piață.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan formeză un cuplu? Spun totul la Chefi la Cuțite

Încă de la începutul experienței Asia Express, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au dat de înțeles că nu se prea suportă. N-ar fi însă prima dată în istorie când chimia dintre doi oameni este mascată în ironii și cuvinte grele.

După ce Florin Ristei a ajutat-o să obțină imunitate, Carmen Grebenișan a recunoscut că artistul este ‘de treabă’ și chiar ‘simpatic’. Grebenișan și partenera sa de la Asia Express, Alina Ceușan, sunt pe cai mari, având în vedere că fetele s-au calificat deja pentru Taiwan, cea de-a doua destinație Asia Express, în timp ce frații Ristei luptă pentru a nu fi eliminați.

Carmen Grebenișan, gest generos pentru Florin Ristei la Asia Express

Ultima etapă din Filipine le-a oferit telespactatorilor un moment aparte între eternii rivali Carmen Grebenișan și Florin Ristei, după ce blonda s-a oferit să-i doneze bani cântărețului.

Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!’, a spus Carmen Grebenișan.’Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit’,a continuat aceasta, lăsându-I lui Alex Abagiu de înțeles că este vorba despre nunta ei cu Ristei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter