Semne de flirt între Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express. Blonda s-a dovedit generoasă: ”Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă”

Publicat pe

Deși Carmen Grebenișan și Florin Ristei nu s-au simpatizat niciodată, se pare că ceea ce părea un conflict fără sfârșit începe să se tranforme într-un flirt fără margini la Asia Express. Chiar dacă mascat în continuare în sarcasm. Frumoasa blondă i-a donat bani lui Ristei în Filipine, iar dialogul dintre cei doi a stârnit hohote de râs din partea celorlalți concurenți.

Încă de la începutul experienței Asia Express, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au dat de înțeles că nu se prea suportă. N-ar fi însă prima dată în istorie când chimia dintre doi oameni este mascată în ironii și cuvinte grele.

După ce Florin Ristei a ajutat-o să obțină imunitate, Carmen Grebenișan a recunoscut că artistul este 'de treabă' și chiar 'simpatic'. Grebenișan și partenera sa de la Asia Express, Alina Ceușan, sunt pe cai mari, având în vedere că fetele s-au calificat deja pentru Taiwan, cea de-a doua destinație Asia Express, în timp ce frații Ristei luptă pentru a nu fi eliminați.

Carmen Grebenișan, gest generos pentru Florin Ristei la Asia Express

Ultima etapă din Filipine le-a oferit telespactatorilor un moment aparte între eternii rivali Carmen Grebenișan și Florin Ristei, după ce blonda s-a oferit să-i doneze bani cântărețului.

Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!', a spus Carmen Grebenișan.'Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit',a continuat aceasta, lăsându-I lui Alex Abagiu de înțeles că este vorba despre nunta ei cu Ristei.

Semne de flirt între Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express. Blonda s-a dovedit generoasă: 'Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă'Semne de flirt între Carmen Grebenișan și Florin Ristei la Asia Express. Blonda s-a dovedit generoasă: 'Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă'

Foto: Antena 1, Instagram

Citește și: Bianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din Mediaș a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter