Kate Middleton a readus la modă banala bentiță, la prima apariție pe 2019!

Publicat pe

Până să fie, oarecum, detronată în materie de fashion de Meghan Markle, noua ei cumnată, Kate Middleton era trend setter-ul de la Buckingham. Asta nu înseamnă însă că Ducesa de Cambridge este mai puțin stilată… Recent, Kate Middleton le-a dovedit tuturor că poate transforma banala bentiță într-un accesoriu fashion extrem de stylish.

Pasiunea lui Kate Middleton pentru bentițe nu datează de ieri, de azi, iar Ducesa de Cambridge și-a reiterat-o recent, la prima apariție publică după Sărbătorile de iarnă. Kate a mers alături de Prințul William și Elisabeta a II-a la slujba duminicală ce a avut loc la Biserica St. Mary Magdalene, din Sandringham, proprietatea Reginei, unde au petrecut cu toții Crăciunul. Cu această ocazie, Kate a purtat din nou haina ei favorită Catherine Walker, pe care a accesorizat-o cu o achiziție recentă – o bentiță Jane Taylor de culoare albastră.

Cel mai stylish accesoriu

De altfel, Kate a purtat același gen de accesoriu și în ziua de Crăciun, când, tot în drum spre Biserica St. Mary Magdalene, în dimineața de Crăciun, Ducesa de Cambridge și-a accesorizat haina de culoarea fructelor de pădure tot cu o bentiță Jane Taylor, de aceeași culoare. Conform descrierii producătorului, „această bentiță este sinonimă anilor 1930, fiind perfectă pentru cele care doresc să adauge outfitului lor un stil clasic și atemporal” și pare să fi fost făcută special pentru Kate Middleton.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro