Dani Oțil nu mai e burlac! Ea este noua iubită a prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Au fost împreună în vacanță în Chile

Publicat pe

Există relație și după Mihaela Rădulescu. Dani Oțil are o nouă iubită și o ține departe de ochii curioșilor. Prezentatorul TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a dus-o departe de România pe Gabriela Prisacariu, femeia care a reușit să-l pună pe jar.

E blondă, e frumoasă, arată demențial și este iubita lui Dani Oțil, potrivit cancan.ro. Gabriela Prisacariu este o tânără domnișoară care a reușit să ajungă direct la inima prezentatorului TV de la Antena 1. După 6 ani de relație cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil nu s-a mai afișat cu nicio altă domnișoară. Oficial, nici cu Gabriela nu s-a afișat, însă toată lumea și-a dat seama că și-au petrecut vacanța împreună. Gabriela Prisacariu este fostă concurentă la emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu au fost împreună în Chile, iar fotografiile îi dau de gol. Cei doi s-au pozat fix în aceleași locuri. Hmm… cam mare coincidența, nu?! În această situație nu este nicio coincidență. Între Dani Oțil și iubita sa este o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani și Gabriela Prisacariu are doar 26 de ani.

Citește și: Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, revedere emoţionantă, în direct. Ce declaraţii şi-au făcut cei doi

Citește și: Cel mai mare regret al lui Dani Oţil: 'Nu am copii încă!'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro