Cum arăta Andreea Esca la debutul în televiziune, acum 27 de ani. Avea părul lung şi era brunetă

Publicat pe

Andreea Esca a debutat în televiziune acum aproximativ 27 de ani. pe atunci arăta complet diferit, avea un look mai rebel. Iată imagini de pe vremea aceea!

Andreea Esca a scris istorie pentru televiziunea din România postrevoluţionară. A creat un trend în coafură – stilul pe care îl poartă de când a spus pentru prima dată, în 1994,  la Ştirile Pro TV ‘Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!’ şi care este creat de Geta Voinea, îi poartă acum numele.

Înainte de a aborda acest stil, Andreea Esca avea părul lung şi brunet. Putea fi recunoscută cu uşurinţă, avea aceleaşi trăsături fizice.

Andreea nu mai este de mult doar cititoarea de prompter care nu se bâlbâie, ci a trecut la nivel superior în jurnalism – bursieră USAID (United States Agency for International Development),  director al unei publicaţii glossy,  – dar şi-a evidenţiat şi latura mai puţin cunoscută, aceea de pictoriţă din pasiune, într-o expozitie organizată la TNB.

Îți prezentăm, mai jos, câteva imagini de la debutul prezentatoarei Andreea Esca.

Andreea Esca nu mai este singura vedetă din familia ei

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută, dar și cea mai constantă prezență de pe micile ecrane, dar iată că, în privința celebrității, e gata să predea ștafeta. Fiica sa, Alexia, vine tare din spate, iar acum Andreea nu mai este singura vedeta din familia ei.

Foto: Facebook, Captură video, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro