La 49 de ani, Vali Vijelie a luat calea credinței și s-a botezat în apa Iordanului

Publicat pe

Vali Vijelie s-a întors de curând dintr-un pelerinaj în Israel. A ajuns în locul în care s-a botezat Iisus și a decis să meargă pe calea credinței, a luat exemplul suprem și s-a botezat în apa Iordanului.

La 49 de ani, Vali Vijelie a luat calea credinței și s-a botezat în apa IordanuluiLa 49 de ani, Vali Vijelie a luat calea credinței și s-a botezat în apa Iordanului

Vali Vijelie s-a întors de două săptămâni din Israel, iar întreaga experiență pare să-l fi apropiat mai mult de Dumnezeu. Faimosul manelist a vizitat Locurile Sfinte și s-a rugat pentru sănătatea sa și a celor dragi.

De asemenea, in călătoria sa a ajuns pe Muntele Tabor, la Nazaret, Betleem, Hozeva, Ierihon și Ierusalim, s-a închinat la mormintele lui Iisus și al Maicii Domnului.

În cele din urmă a ajuns și pe malul râului Iordan, locul unde s-a botezat Iisus Hristos. Spre suprinderea multora, odată ajuns aici el a dorit să fie botezat de catre preotul orotodx care insoțea grupul de pelerini, scrie click.ro.

Pentru că apele râului s-au umflat considerabil din cauza ploilor, pelerinii nu au putut să coboare în apă. Ritualul a suferit câteva modificări, astfel că pelerinii au fost botezați cu ajutorul unui mănunchi de busuioc înmuiat în apa Iordanului.

Sursa foto: Instagram, click.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter