Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Nu cred în alianțe”

Publicat pe

Oana Radu se alătură concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities' , începând din 12 februarie. În acest weekend, Maria Ilioiu a fost votată să plece acasă, fiind prima concurentă eliminată din concurs.

Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. „Nu cred în alianțe'Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. „Nu cred în alianțe'

În ediția de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities' a avut loc prima eliminare din acest sezon, Maria Ilioiu a părăsit competiția, în urma voturilor telespectatorilor.

Începând de miercuri, 12 februarie, cântăreața Oana Radu se alătură concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Oana Radu, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, lansând hituri precum „Tu', „Fără glas', „Stai', care însumează zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Aceasta s-a făcut remarcată publicului din România în urmă participării într-un show de talente televizat, iar succesul și aprecierea fanilor nu au întârziat să apară. Încă din copilărie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicală, aceasta a studiat pianul și teoria muzicală, la „Școală Populară de Artă', din Craiova; toată această perioada a fost presărată cu participarea, cu succes, la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, unde a obținut premii speciale și trofee.

Oana Radu va miza pe naturalețe și transparență, în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities'

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apara alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua', spune Oana Radu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter