Cele mai prost îmbrăcate vedete la Premiile Oscar! De la ținute prea sumare până la rochii demne de circ

Publicat pe

La Oscar, competiția de pe scenă este dublată de competiția de pe covorul roșu, care este mult mai nemiloasă. La ediția cu numărul 92 a Premiilor Oscar, pe covorul roșu au fost prezente numeroase rochii fabuloase, dar și multe apariții care au ridicat semne de întrebare.

Cea de 92-a ediție a Premiilor Oscar a fost una de senzație. Spectacolul a fost la el acasă, însă, din păcate, nu doar pe scenă, ci și pe covorul roșu. DAcă unele dive au știut să păstreze măsura și să fie apariții impecabile, altele au trecut granița eleganței și chiar a bunului simț.

Foto: Hepta

Citește și: Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!

Cele mai prost îmbrăcate vedete la Premiile Oscar! De la ținute prea sumare până la rochii demne de circCele mai prost îmbrăcate vedete la Premiile Oscar! De la ținute prea sumare până la rochii demne de circ
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter