Cine este Gennady Tkachenko-Papizh, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 Românii au talent. Jurații au crezut că nu este real

Publicat pe

Gennady Tkachenko-Papizh a făcut spectacol la Pro tv. Surprizele s-au ținut lanț în prima ediție a sezonului 10, Românii au talent. După primul Golden Buzz, oferit de Andi Moisescu, lui Erno Varga, a urmat cel oferit de Pavel Bartoș și Smiley, concurentului din Ucraina.

Cine este Gennady Tkachenko-Papizh, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 Românii au talent. Jurații au crezut că nu este realCine este Gennady Tkachenko-Papizh, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 Românii au talent. Jurații au crezut că nu este real

Vineri seara, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 'Românii au talent' a fost acordat concurentului originar din Ucraina  Gennady Tkachenko-Papizh. Pe YouTube, clipurile cu momentele lui au peste 300 de milioane de vizualizări.

Momentul lui Gennady pe scena 'Românii au talent' i-a lăsat cu gura căscată pe Smiley și Bartoș, care i-au acordat un Golden Buzz și șansa de a participa direct în semifinale. 

Gennady a fost finalist la Ukraines Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgias Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britains Got Talent – The Champions.

Gennady a copilărit în Ucraina, în orașul Kolomiya și spune că și-a descoperit talentul încă de mic, ascultând suflul vântului prin găurile din gard. Este actor, iar marele său talent este de a imita diverse sunete, de la de la păsări care ciripesc, la sunetul apei, până la cel de insecte și altele, potrivit prezentării făcute de Pro tv.

La școală îi plăcea să distreze oamenii cu sunetele, așa că a fost poreclit „clovnul'. Atunci și-a dat seama că vrea să fie artist. Spune că atunci când cântă, nici el nu înțelege ce face, intră într-o stare anume, se conectează cu Universul. 

Gennady Tkachenko-Papizh, imitator de sunete,  l-a făcut pe Smiley să spună: 'Ne-a uimit, vine din altă lume', așa că el și Pavel Bartoș au decis să-l trimită direct în semifinale

Concurenții care au impresionat juriul, în prima ediție a sezonului 10

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Patrizio Ratto, Nadia și Cătălin Rădulescu, The Gummi Guru – George Faining, Mihaela Spinache, Hell Riders, Vlad Ciobanu, Horia Bucur, Wes P, Anamaria Bozga, Kiriku Brothers, Silviu Carabă, Kseniya Simonova și Ștefan Nistor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter