Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!

Publicat pe

După o perioadă neagră, marcată de divorțul de Angelina Jolie și de lupta cu dependența de alcool, Brad Pitt a trecut în poate cea mai bună etapă a vieții lui. A câștigat primul lui Oscar în calitate de actor și a pus pe jar presa internațională după o serie de gesturi intime cu actrița care i-a înmânat statueta.

2019 a fost anul în care Brad Pitt a revenit la viață, dar 2020 pare să fie deja anul vieții lui. După trauma divorțului de Angelina Jolie și lupta cu dependența de alcool, actorul a intrat, la 56 de ani, în cea mai bună etapă a existenței sale. Cel mai sexy bărbat de la Hollywood a câștigat un Oscar pentru Cel mai Bun Actor în Rol Secundar, grație rolului din 'Once Upon a Time in Hollywood', în regia lui Tarantino. Este primul său Oscar în calitate de actor, după ce a cucerit prima dată statueta cu '12 years a Slave', în calitate de producător.

Actrița care i-a înmânat premiul Oscar, o femeie extrem de sexy pe nume Regina King, s-a ales cu o serie de sărutări extrem de calde din partea lui Brad Pitt, pe care fotografii nu au ezitat să le imortalizeze. Nu se știe nimic despre o posibilă idilă între ei, dar un lucru e sigur: de acum presa va fi cu ochii pe orice mișcare a celor doi actori.

Brad Pitt a luat primul său Oscar ca actor

Ca de obicei, Brad Pitt a arătat impecabil la Oscaruri, în costumul său Brioni, iar discursul de acceptare a vizat teme politice, dar și personale. 'Le dedic aest premiu copiilor mei, care îmi colorează viața și pe care îi ador', a spus Brad Pitt pe scenă, mulțumindu-i apoi lui Quentin Tarantino, pe care l-a numit un profesionist inlegalabil, fără de care industria filmului ar fi un loc mult mai lipsit de vlagă. Pitt le-a mulțumit de asemenea părinților săi, dar și colegului de paltou Leonardo DiCaprio.

Foto: Hepta

Citește și: Cele mai frumoase ținute la Oscar 2020. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter