Modul inedit în care un cuplu își demonstrează dragostea, în plină pandemie de coronavirus. Cum interacționează un fotbalist, testat pozitiv pentru COVID-19, cu soția sa

Publicat pe

O imagine de-a dreptul emoționantă a făcut înconjurul lumii, în plină pandemie de coronavirus. Protagoniștii au fost fotbalistul Ezequiel Garay și soția sa, Tamara Gorro.

Modul inedit în care un cuplu își demonstrează dragostea, în plină pandemie de coronavirus. Cum interacționează un fotbalist, testat pozitiv pentru COVID-19, cu soția saModul inedit în care un cuplu își demonstrează dragostea, în plină pandemie de coronavirus. Cum interacționează un fotbalist, testat pozitiv pentru COVID-19, cu soția sa

Fundașul Ezequiel Garay, în vârstă de 33 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, fiind primul fotbalist din La Liga care a contractat COVID-19.

Garay este blocat la domiciliu, în carantină. În ciuda situației, el și soția sa au fost protagoniștii unui episod de-a dreptul emoționant și romantic. Cei doi s-au „sărutat” prin geam, soția sa fiind în exterior, noteaza digisport.ro.

„Ezequiel a fost depistat pozitiv, iar logic ar fi să fiu și eu infectată, având în vedere că am stat împreună. Trebuie să nu intrăm în panică.

Eu acum mă simt bine, și el se simte bine, astfel că acum trebuie să acordăm prioritate oamenilor care chiar se află în stare gravă. Cu mult calm și multă răbdare putem învinge virusul”, a scris Tamara Gorro pe rețelele de socializare.

„Este clar că am început 2020 rău! Am fost testat și s-a dovedit că am coronavirus! Mă simt foarte bine, iar acum nu trebuie decât să ascult de sfatul autorităților, adică să mă autoizolez pentru o perioadă', a transmis la rândul lui și fotbalistul.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter