Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei: ”A recurs la acest gest ca eu să-l iert”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar pe 10 martie, dar tensiunile dintre cei doi nu s-au încheiat. Bianca Drăgușanu a fost la Poliție și a cerut ordin de restricție, de teamă ca fostul ei soț să nu-i mai facă vreun rău.

După ce au divorțat la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns în instanță. Vedeta a mers la Poliție unde a venit cu dovezi că fostul ei soț o agresa și astfel a obținut un ordin de protecție.

Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție și judecătorilor de la Buftea, astfel că Alex Bodi ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței, însă nu a fost prezent. Afaceristul nu a venit în fața magistraților, pentru că este plecat din țară, însă și-a trimis avocații, potrivit cancan.ro.

Instanța i-a cerut vedetei să depună acte care să dovedească faptul că a fost amenințată și agresată de Alex Bodi. Motiv pentru care judecătorii au acordat un răgaz și au amânat pentru administrarea probatoriului.

Citește și: Alex Bodi contraatac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Este instabilă psihic'

Alex Bodi și-a tăiat venele în fața Biancăi Drăgușanu

Afaceristul a fost invitat în urmă cu câteva zile la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a povestit că s-a tăiat la mână pentru a se jura în fața soției sale. Bianca Drăgușanu susține că fostul ei soț și-a tăiat venele ca să o facă pe ea să-l ierte și să nu divorțeze.

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă', a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. După divorț, cei doi au făcut scandal în parcarea unui mall din București

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei: 'A recurs la acest gest ca eu să-l iert'Bianca Drăgușanu a cerut ordin de restricție, după ce a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul și-a tăiat venele în fața vedetei: 'A recurs la acest gest ca eu să-l iert'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter