Petrecere de zile mari la "Ferma"! Cum se distrează concurenții de ziua lui Brigitte Năstase

Publicat pe

Situația se va încinge la Ferma în această seară, când fanii show-ului vor fi martorii a două evenimente importante – un nou duel de eliminare și ziua lui Brigitte Năstase.

Anul acesta, Brigitte Năstase va mai bifa o premieră – nu își va petrece ziua de naștere alături de familie și prieteni, ca de obicei, ci la Ferma, alături de concurenții rămași în competiție, în niște condiții diferite față de cele cu care era obișnuită. Mai mult, aceasta este seara în care va avea loc și un nou duel de eliminare, așadar nu vor lipsi nici emoțiile.

Brigitte a împlinit 42 de ani

Dat fiind însă că Brigitte a împlinit 42 de ani, momentul va fi marcat cum se cuvine, concurenții având parte de câteva surprize memorabile, în episodul din această seară. Chiar dacă se află in the middle of nowhere și sunt extrem de solicitați de sarcinile pe care le au de îndeplinit la Ferma, concurenții se vor distra pe cinste, pentru că vor beneficia de un tratament VIP!

„Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută!”

Cu siguranță că, în urma duelului eliminatoriu, vor interveni niște schimbări, însă asta nu-i va împiedica pe locatarii Fermei să se simtă bine. Chiar dacă ziua va începe prost pentru Brigitte, cu lacrimi și reproșuri ce nu prea vor fi luate în seamă de colegii ei de suferință Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută! –, petrecerea care va urma va face toate suferințele uitate. Șampanie la roabă, ținute de gală, spirite încinse și dans, toate acestea vor fi leitmotivul unei zile reușite. „Este cea mai frumoasă petrecere din viața mea, mi-ar fi părut rău să nu fi fost aici de ziua mea” – va fi concluzia zilei, iar aceasta îi aparține chiar sărbătoritei.

Mihaela Rădulescu le îmbracă pe fete cu haine din garderoba personală

Mai mult, pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă, Mihaela Rădulescu le va veni în ajutor tuturor fetelor, punându-le la dispozitie hainele din garderoba personală! Cum vor arăta fetele în hainele Mihaelei vom vedea în această seară la Ferma – Un nou început! Lui Brigitte i-au ales ținuta Moroșanu și Marius Crăciun.  Fermierul-șef, Remus Boroiu, a ieșit dintr-o cutie mare cu un tort în cinstea ei, apoi a dansat dezbrăcat cu ea. Iar Moro și Silviu i-au adus o roabă plină cu șampanie. După petrecere, concurenții trebuie să se refacă rapid, pentru că nu au mult timp la dispoziție și vor merge din nou în arena de duel. Rămâne de văzut pe cine va alege Otilia ca oponent la duel…

Petrecere de zile mari la "Ferma"! Cum se distrează concurenții de ziua lui Brigitte NăstasePetrecere de zile mari la "Ferma"! Cum se distrează concurenții de ziua lui Brigitte Năstase

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter