DUEL la FERMA: Otilia Bilionera a pierdut duelul cu Ioana Filimon, dar a rămas în concurs!

Publicat pe

Ioana Filimon și Otilia Bilionera au fost protagonistele unui nou duel în Ferma, după o săptămână în care cântăreața a fost servitoare. În final, Ioana s-a dovedit a fi mai odihnită și mai puternică decât Otilia și a câștigat confruntarea, însă ambele fete au fentat eliminarea și au rămas în Fermă.

Răsturnare de situație la Ferma după duelul dintre Ioana și Otilia. Cântăreața a primit o nouă șansă de a rămâne în competiția de la Pro TV, spre bucuria lui Florin Pastramă, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din casă.

Ioana a mai trecut de două ori prin duel în Ferma, ultima confruntare fiind cu Brigitte Năstase pe care a și învins-o, păstrându-și astfel locul în cursa pentru 50.000 de euro.

În această seară, Otilia a trecut prin primul său duel de când este în Fermă, după șase săptămâni în cabană. Din nefericire a pierdut probele, dar din fericire a rămas în concurs.

Ioana Filimon a eliminat-o și pe Brigitte Năstase

Ioana Filimon a dat cu subsemnatul și în duelul anterior, când a câștigat confruntarea cu Brigitte Năstase, însă fosta soție a lui Ilie Năstase s-a reîntors în Fermă după o noapte petrecută în cabană.

Înainte de a intra în arenă însă, cele două s-au certat ca la ușa cortului.

Considerând că a fost trădată şi folosită, Brigitte a început să o jignească, ba chiar să o şi înjure pe fosta Miss România: „Hai, marş!, „Eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!. 

Brigitte a jignit-o pe Ioana Filimon şi în discuţiile purtate cu ceilalţi concurenţi: „M-a folosit pentru că am notorietate, sunt Brigitte Năstase, sunt ceea ce sunt, pe ea nici n-o băgam în seamă afară, „Am sentimentul că am fost folosită şi totul se întoarce împotriva mea. Nu şi-a permis fostul meu soţ, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Nu mă împac cu ea, pentru mine nu mai există.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro