Povestea incredibilă de dragoste dintre Melanie Griffith și Don Johnson! Ea avea doar 15 ani când s-au mutat împreună

Publicat pe

Melanie Griffith (62) și Don Johnson (69), sex simboluri în anii ’80, au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, dar viața i-a despărțit de două ori, din nefericire…

Melanie Griffith și Don Johnson s-au cunoscut pe platourile de fimare ale producției The Harrad Experiment, unde au jucat împreună, și din distribuția căruia a făcut parte și mama ei, Tippi Hedren. Atunci, Melanie avea 14 ani și Don – 22. A fost dragoste la prima vedere… „Îmi amintesc că era cea mai frumoasă persoană pe care o văzusem vreodată”, povestea Melanie.

Înșelată în noaptea dinaintea nunții!

Mama actriței însă nu a fost prea fericită să afle că fiica ei s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă, dar în cele din urmă nu s-a putut opune. Melanie Griffith și Don Johnson s-au mutat împreună când ea avea 15 ani și s-au logodit trei ani mai târziu. Noaptea de dinaintea nunții el a petrecut-o cu fosta Miss World Marjorie Johnson, iar a doua zi îi spunea DA alesei sale…

Căsnicia lor a durat, din păcate, doar 6 luni, iar după divorț, Melanie s-a cuplat cu actorul Ryan O’Neal. De căsătorit, s-a căsătorit însă cu costarul din filmul Army Now, Steven Baur, de care s-a despărțit în 1989. În urma celui de-al doilea mariaj, s-a născut fiul lor, Alexander. Don Johnson a devenit și el tată de băiat, în urma relației cu actrița Patti D’Arbanville.

A doua oară, Melanie Griffith și Don Johnson au rezistat împreună 5 ani

Cumva însă, viața i-a adus din nou împreună pe cei doi, care au decis să-și ofere o nouă șansă. În iunie 1989, Melanie Griffith și Don Johnson s-au recăsătorit, iar cei doi băieți ai lor din mariajele anterioare au fost cei care au ținut verighetele în timpul ceremoniei. Ulterior, Melanie a povestit că între ei a existat mereu o legătură specială, că au fost întotdeauna suflete-pereche. Cei doi actori au avut vieți tumultuoase – ambii s-au luptat cu dependența de alcool -, iar faptul că au ales să-și reînnoade relația a venit ca o șansă nesperată pentru amândoi.

„Este minunat. Cred că anumite relații sunt predestinate, iar a noastră a fost, probabil, una dintre ele. Îl voi iubi mereu. A fost prima mea dragoste!”, spunea Melanie într-un interviu.

Din păcate, nu a fost să fie… În 1994, după cinci ani petrecuți împreună, Melanie Griffith și Don Johnson au divorțat din nou, din cauza unor „diferențe ireconciliabile”. „Este greu pentru mine să-mi imaginez viața fără el”, recunoștea Melanie, în timp ce Don, într-un interviu din 2017, spunea că între ei încă există o legătură puternică.

Iar această legătură a fost cimentată și de nașterea fiicei lor, acum în vârstă de 30 de ani, superba Dakota Johnson, starul din Fifty Shades of Grey.

„Este greu pentru mine să-mi imaginez viața fără el”

După ce a divorțat de Johnson, în 1994, Melanie Griffith a început o relație cu actorul Antonio Banderas, căruia i-a dăruit o fiică, Stella (23), cei doi căsătorindu-se în 1996. Nouăsprezece ani mai târziu, cei doi au divorțat, actorul refăcându-și viața cu o femeie cu 19 ani mai tânără… Între timp, Don Johnson s-a recăsătorit și el, în 1999, cu o profesoară care i-a dăruit trei fii.

Acum, Melanie nu se mai gândește la căsnicie, însă a rămas în relații excelente cu toți foștii ei soți, lucru rar nu numai la Hollywood. „Îi iubesc foarte mult pe toți cei trei soți ai mei și suntem foarte apropiați”, mărturisea Melanie Griffith.

Povestea incredibilă de dragoste dintre Melanie Griffith și Don Johnson! Ea avea doar 15 ani când s-au mutat împreunăPovestea incredibilă de dragoste dintre Melanie Griffith și Don Johnson! Ea avea doar 15 ani când s-au mutat împreună

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter