"Românii au talent" începe pe 7 februarie. Ce se va întâmpla în prima ediție a sezonului 10

Publicat pe

Începând cu 7 februarie, sezonul 10 „Românii au talent” revine la Pro TV. Astfel, zeci de concurenți își vor demonstra talentul în fața juraților.

"Românii au talent" începe pe 7 februarie. Ce se va întâmpla în prima ediție a sezonului 10"Românii au talent" începe pe 7 februarie. Ce se va întâmpla în prima ediție a sezonului 10

Mâine, de la 20:30, în prima ediție a sezonului 10 „Românii au talent”, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre vor fi uimiți de momentele remarcabile care îi vor face să aplaude în picioare.

De la concurenți care vor declara: 'Am venit să demonstrez că puterea românească de creație nu se pierde' la cei care vor reuși 'un experiment audio – vizual', după cum va spune Mihai Petre, diversitatea talentelor care vor urca pe scenă va întrece așteptările juraților.

Unul dintre momentele care vor opri timpul în loc va avea parte de o introducere neașteptată din partea concurenților:  'Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației'. Ce moment vor prezenta aceștia și ce-l va face pe Andi să declare: 'Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie' aflăm în prima ediție.

Seara va fi completată de momentele surprinzătoare de cântat și dans. 'Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune', va declara o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, va transmite un puternic mesaj prin versurile sale: 'Nimic n-a scos România afară din inima mea'.

Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talent, sezonul 9

Sezonul 9 al emisiunii „Românii au talent', de la Pro TV, s-a încheiat vineri seară, 31 mai 2019. Ana Maria Pantaze a fost marea câștigătoare.

În urma voturilor publicului, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Românii au talent a fost desemnată Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat cu vocea ei.

Ana Maria Pantaze a fost cea care a obținut Golden Buzz de la juratul Mihai Petre. „Vreau să mulțumesc tutoror că au avut încredere în mine. Nu mă pricep la discursuri', a declarat Ana Maria Pantaze.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter