Sânziana Buruiană își alăptează și acum fetița de 4 ani: ”Vreau să intru în Cartea Recordurilor”

Publicat pe

Sânziana Buruiană s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat în totalitate familiei. Fosta asistentă TV are o familie așa cum și-a dorit dintotdeauna și este foarte fericită. Sânziana Buruiană a recunoscut că își alăptează și acum fetița, deși Isabela are 4 ani.

Sânziana Buruiană a devenit mamă în urmă cu patru ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Vedeta a renunțat la aparițiile dese la TV, dar și să se dea în spectacol așa cum ne obișnuia în urmă cu mulți ani.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Sânziana Buruiană a mărturisit că își alăptează și acum fetița, deși aceasta are 4 ani. Vedeta nu are de gând să o înțarce pe micuță, ci spune că va renunța singură la acest obicei la un moment dat.

Uimit de cele auzite, Cătălin Măruță a întrebat-o ce părere medicul pediatru despre această situație. Sânziana Buruiană a declarat că a vorbit cu doctorul, iar acesta a zis că este foarte bine pentru imunitatea copilului.

'Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public', a povestit Sânziana Buruiană în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV.

Vedeta a mărturisit că Isabela nu răcește, deși a fost mereu la grădiniță. Sânziana Buruiană consideră că alăptatul este bun pentru fiica ei, iar decizia îi aparține în totalitate.

Mai în glumă, mai în serios, Sânziana Buruiană a spus că își alăptează fetița până la vârsta majoratului. Vedeta se gândește deja să intre și în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil.

Citește și: Incredibil ce fetiță frumoasă are Sânziana Buruiană!La trei ani, mama ei o duce la concursuri de Miss pentru copii

FOTO: Facebook

Sânziana Buruiană își alăptează și acum fetița de 4 ani: 'Vreau să intru în Cartea Recordurilor'Sânziana Buruiană își alăptează și acum fetița de 4 ani: 'Vreau să intru în Cartea Recordurilor'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter