Scrisoarea Anamariei Prodan pentru mama ei. Cântăreața Ionela Prodan, ținută în viață de aparate

Publicat pe

Starea de sănătate a cântăreței de muzică populară Ionela Prodan se agravează de la o zi la alta, au declarat surse medicale pentru publicația Huff.ro. În prezent, artista se află din nou internată la Spitalul Elias din Capitală și, conform surselor, este ținută în viață doar de aparate. În acest context, copleșită de durere, Anamaria Prodan a făcut publică o scrisoare emoționantă adresată mamei sale.

Iată, intergral, scrisoarea pe care Anamaria Prodan i-a scris-o mamei ei:

'Iubirea vieții mele … MAMĂ…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru ține…. sau ți-aș da jumătate din al meu…Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu că să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere…. să nu ne arate nimeni cu degetul …. să fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni! 
Aş opri timpul tău că să nu îmbătrâneşti , să arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. să rămâi plină de viaţă și de cântec….
Aş opri timpul tău că să-ţi ofer toate momentele pe care le meriți .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aș opri timpul tău că să te copleșesc cu iubirea mea , să te alint și să te răsfăț….Să te gădil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei….
Aș opri timpul tău Pt că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certăm pt că fac multe cheltuieli inutile cum le numeai tu….🙂
Aş opri timpul tău că să te duc peste tot în lume , să te fac să Zâmbești … să ți spun ce însemni pentru mine …
Aș opri timpul că să mă urmăreșți secundă de secundă peste tot în media și să să ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta ….
Aş opri timpul că să ai timp să trăiești și pentru tine … Pt că ai trăit doar pentru mine …pentru familia ta … pentru casa ta …..
Aş opri timpul că să te aud râzând și cântând . 
Aș opri timpul că să mi înregistrez pe retină forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci…..de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine …iar eu …voi avea nevoie de amintirea ta sfântă. 
Aş opri timpul că să ți mulțumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la ține …. pentru că am absorbit că un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus …
Aș opri timpul că să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voința , despre alegeri ,despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat. 
Aș opri timpul pt că ți dorești să-ți creșți nepoții și să i înveți tot ce însemna …viața 
Aş opri timpul tău că să nu pleci de lângă mine niciodată …. Aș da din timpul meu pentru că tu să rămâi'.

Este pentru prima dată în ultimele luni în care Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă public cât de gravă este starea de sănătate a mamei sale. La această ultimă internare a Ionelei Prodan, Anamaria a interzis medicilor și personalului medical să ofere presei și oricui altcuiva informații despre starea mamei ei.

Citește și: EXCLUSIV. Diagnosticul care i-a agravat boala Ionelei Prodan! Anamaria Prodan se pregătește pentru ce e mai rău! 'Doar Dumnezeu o mai poate salva' 

'Din păcate, corpul doamnei Ionela Prodan nu mai reacționează'

Cu toate acestea, se pare că așa cum susține publicația huff.ro, una dintre asistentele de la Elias a vorbit cu un jurnalist despre starea de sănătate a Ionelei Prodan.

„În momentul în care a fost adusă la spitalul nostru, Ionela Prodan era în stare foarte gravă. Medicii spitalului au făcut tot ce au putut. Cu toții am depus toate eforturile să reușim să o stabilizăm, însă din păcate corpul doamnei Prodan nu mai reacționează', a declarat asistenta de la Elias în  pentru Huff.ro.

Aceeași sursă a precizat că, la această oră, Ionela Prodan este ținută în viață doar de aparate, iar medicii așteaptă decizia familiei dacă artista rămâne sau nu conectată la aparate.

'În această dimineață am prezentat din nou familiei detalii despre cazul doamnei Prodan. Din păcate corpul doamnei Ionela Prodan nu mai este capabil să lupte cu multitudinele de afecțiuni și nu reacționează la tratament. În acest moment doamna Prodan trăiește datorită aparatelor. Așteptăm decizia familiei, mai precis a Anamariei care este cea care trebuie să hotărască ce se întamplă cu mama sa în viitor', a spus asistenta pentru Huff.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter