Ultima oră. Diagnosticul care i-a agravat starea de sănătate Ionelei Prodan: “Doar Dumnezeu o mai poate salva” / EXCLUSIV

Publicat pe

Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Starea de sănătate a mamei sale, Ionela Prodan, s-a agravat, și se pare că doar o minune o mai poate salva. Vedeta stă non-stop la spital și s-a pregătit pentru ce este mai rău.

În ultimele săptămâni s-au făcut multe speculații pe seama stării de sănătate a Ionelei Prodan, ba chiar unii s-au grăbit să pună diagnostice fatale. Asta, în pofida faptului că Anamaria Prodan s-a arătat destul de încrezătoare în puterea medicilor de la Spitalul Elias, acolo unde mama ei este internată încă de la începutul lunii martie. Numai că, din păcate, oricât de mult a sperat Anamaria, se pare că situația nu a luat o întorsătură pozitivă, în ultimele zile, ba dimpotrivă: Ana stă non-stop la spital, merge acasă doar ca să se schimbe și să facă un duș, atât. Din păcate, a apărut încă un diagnostic care i-a agravat Ionelei Prodan starea de sănătate. A făcut ocluzie intestinală. Este conștientă, se poate vorbi cu ea, dar Ana s-a pregătit pentru ceea ce este mai rău, nu are încotro, într-o situație ca asta, trebuie să fii pregătit pentru orice. Ea încă mai speră, spune că Dumnezeu e mare și că doar o minune o mai poate salva, și speră ca mama ei să aibă parte de această minune. Știm cu toții că Ana e o femeie puternică, dar astfel de momente dărâmă chiar și cel mai puternic om', a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan, pentru VIVA!

Anamaria Prodan stă non-stop la spital, alături de mama sa

Anamaria Prodan stă non-stop la spital, alături de mama sa

Citește și: O asistentă de la Elias a vorbit: ‘Din păcate, corpul doamnei Ionela Prodan nu mai răspunde…’

Anamaria i-a scris o scrisoare deschisă mamei sale

Ultimele zile au fost extrem de grele, pentru Anamaria Prodan, vedeta simțind nevoia să îi facă o declarație publică mamei sale, scrisoarea pe care a pus-o pe Facebook fiind și primul indiciu real că starea de sănătate a solistei fiind una precară.

Redăm aici emoționantul mesaj, integral:

'Iubirea vieții mele … MAMĂ…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru ține…. sau ți-aș da jumătate din al meu…Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu că să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere…. să nu ne arate nimeni cu degetul …. să fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni! 
Aş opri timpul tău că să nu îmbătrâneşti , să arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. să rămâi plină de viaţă și de cântec….
Aş opri timpul tău că să-ţi ofer toate momentele pe care le meriți .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aș opri timpul tău că să te copleșesc cu iubirea mea , să te alint și să te răsfăț….Să te gădil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei….
Aș opri timpul tău Pt că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certăm pt că fac multe cheltuieli inutile cum le numeai tu….🙂
Aş opri timpul tău că să te duc peste tot în lume , să te fac să Zâmbești … să ți spun ce însemni pentru mine …
Aș opri timpul că să mă urmăreșți secundă de secundă peste tot în media și să să ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta ….
Aş opri timpul că să ai timp să trăiești și pentru tine … Pt că ai trăit doar pentru mine …pentru familia ta … pentru casa ta …..
Aş opri timpul că să te aud râzând și cântând . 
Aș opri timpul că să mi înregistrez pe retină forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci…..de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine …iar eu …voi avea nevoie de amintirea ta sfântă. 
Aş opri timpul că să ți mulțumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la ține …. pentru că am absorbit că un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus …
Aș opri timpul că să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voința , despre alegeri ,despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat. 
Aș opri timpul pt că ți dorești să-ți creșți nepoții și să i înveți tot ce însemna …viața 
Aş opri timpul tău că să nu pleci de lângă mine niciodată …. Aș da din timpul meu pentru că tu să rămâi'.

FOTO: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter