Isabela, fiica Oanei Roman, a împlinit 4 ani. Copii de vedete la petrecerea aniversară de poveste / FOTO

Publicat pe

Maria Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a împlinit 4 ani, iar părinții i-au pregătit o petrecere aniversară ca-n povești. Sărbătoarea a început vineri, la grădinița unde merge micuța, și s-a încheiat duminică seară cu o mega petrecere la care au participat și copii de vedete. 

Isabela, fiica Oanei Roman, a împlinit 4 ani. Copii de vedete la petrecerea aniversară de poveste  / FOTOIsabela, fiica Oanei Roman, a împlinit 4 ani. Copii de vedete la petrecerea aniversară de poveste  / FOTO

Animatori, baloane, jocuri interesante și, evident, un tort de prințesă, așa cum și l-a dorit sărbătorita, au făcut ingredientele petrecerii reușite de aseară. Copiii, printre care s-au aflat și fetițele gemene ale lui Mihai Morar, s-au jucat și au dansat în compania prințului și a prințesei, în timp ce părinții au socializat într-un spațiu special destinat lor.

Vizibil emoționată și fericită, Isabela, care a purtat un outfit cu elemente inspirate din portul maramureșan, ce se regăseau și în rochia mamei ei, a fost gazda perfectă. Micuța a dansat, s-a jucat, și-a întreținut fiecare invitat și, ca o vedetă în devenire, a acordat interviuri.

Maria Isabela, cel mai mare vis al Oanei Roman

În urmă cu patru ani, la nici un an de la căsătoria cu Marius Elisei, în viața Oanei Roman venea, la o maternitate privată, micuța Maria Isabela. 'Am știut că vei fi dinainte să fii. ', mărturisea vedeta într-o scrisoare deosebit de emoționantă pe care i-o adrea fiicei ei și care a fost publicată în numărul din februarie al revistei VIVA!

'Am avut un vis în care cineva foarte apropiat mi-a spus că te voi avea pe tine. Mi-a spus și că te vei chema Maria Isabela. Visul a venit într-un moment în care aproape nu mai îndrăzneam să sper că voi fi mamă. Era dorința mea cea mai mare și cea mai puternică. După ani în care trăisem singură și credeam că poate nu sunt sortită să am o familie a mea, un vis m-a luminat, dar era, încă, doar un vis. (….)', mai scria Oana Roman în scrisoarea către fiica ei și pe care o deschidea cu „Iubita mea frumoasă, Isabela mea,'.

Drumul prin viață al Oanei Roman alături de fiica ei a început oarecum cu stângul. Fetița, născută prin cezariană la termen, a fost copilul perfect încă din primele minute. Problemele au fost, însă, la Oana care a avut complicații serioase imediat după naștere. Vedeta a fost supusă la trei intervenții chirurgicale în numai două luni, în urma cărora a fost nevoită să stea în pat o bună perioadă de timp.

Însă hopul a trecut, iar Oana și Marius sunt acum o familie fericită și împlinită alături de fetița lor, Maria Isabela.

Pe Oana Roman o poți vedea în fiecare joi, de la ora 15.00, LIVE pe Facebookul revistei VIVA! și pe site-ul VIVA!, în emisiunea Oana punct Roman, unde sunt dezvăluite secrete de vedete și sunt dezbătute cele mai fierbinți subiecte din zona de celebrități și nu numai.

FOTO: Ștefan Ovidiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter