Tyga îi pune în pericol relația lui Kylie Jenner?! Artistul e neconsolat că a rămas fără ea

Publicat pe

Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner, este de mult istorie, însă doar el pare că nu vrea să înțeleagă că vremea lui a trecut. Fosta sa iubită, Kylie Jenner, nu doar că și-a refăcut viața alături de alt bărbat, dar ea și Travis Scott au devenit recent părinții unei fetițe superbe. Cu toate acestea, Tyga nu poate suporta înfrângerea!

Kylie Jenner și fostul ei iubit, rapperul Tyga

La doar 20 de ani, Kylie Jenner este milionară, idolul a milioane de tinere din lumea întreagă, star de reality-show și împlinită în dragoste, alături de cel care i-a oferit cel mai frumos dar – pe micuța Stormi, fetița lor. Singurul care nu e convins că vedeta e fericită este chiar fostul ei iubit, rapperul Tyga (28), care regretă că s-a despărțit de Kylie. Din păcate pentru el, aceasta este foarte fericită alături de tatăl copilului ei, Travis Scott (25), tot rapper și el, și nici prin cap nu-i trece că s-ar putea întoarce la Tyga.

Travis Scott, iubitul lui Kylie și tatăl micuței Stormi

Travis Scott, iubitul lui Kylie și tatăl micuței Stormi

După ce Kylie a născut, fostul ei iubit i-a trimis acesteia o felicitare, dar apropiații lui au declarat că Tyga are suspiciuni că fetița ar putea fi a lui și că nu exclude chiar efectuarea unui test de paternitate. Evident, gestul său nu a fost văzut deloc cu ochi buni de actualul partener al lui Kylie, care i-ar fi transmis rivalului său să se țină departe de copilul lui.

Travis Scott a fost furios după ce Tyga a felicitat-o pe Kylie

Travis Scott a fost furios după ce Tyga a felicitat-o pe Kylie

Aflat acum în turneu în Europa, Tyga a renunțat pe moment la intențiile sale cu privire la fetiță, în schimb nu a uitat deloc de fosta lui iubită, de care este obsedat și pe care o sună ori de câte ori se îmbată… Iar asta se întâmplă destul de des. Se pare că rapperul are nevoie de alcool pentru a prinde curaj, iar discuțiile sale cu Kylie au toate același leitmotiv – faptul că el se simte singur fără ea, a povestit un apropiat de-al rapperului pentru HollywoodLife.com.

Fotografia micuței Stormi are 17 milioane de aprecieri pe Instagram!

Fotografia micuței Stormi are 17 milioane de aprecieri pe Instagram!

Kylie nu este deloc deranjată de acest lucru, ba chiar dimpotrivă, ego-ul ei este puternic gâdilat de sentimentele pe care încă i le poartă fostul său iubit. Și nici măcar nu se simte vinovată pentru asta, fiindcă, ce credeți?, Kylie nu-i răspunde lui Tyga la telefon, lăsându-l pe acesta să vorbească singur, mai bine zis cu robotul telefonic, care înregistrează toate mesajele. În plus, rapperul a scos recent un nou album, Kyoto, și textele unora dintre piese dovedesc că Tyga nu s-a vindecat de dragostea pentru fosta lui iubită. Sincer, nici nu vrem să știm ce s-ar putea întâmpla dacă Travis ar afla că rivalul lui îi dă încă târcoale iubitei sale, fie și doar la telefon…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter