Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 10 ani! Cum i-a sărbătorit artista

Publicat pe

Max și Emme, gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 10 ani, iar artista a ținut să marcheze momentul pe contul ei de socializare, postând câte un mesaj și un filmuleț extrem de emoționante pentru fiecare. Iată cât de mult au crescut copiii lui JLo și ai lui Marc Anthony și cum i-a sărbătorit mama lor!

Jennifer Lopez, alături de Max și Emme, gemenii săi și ai lui Marc Anthony, care au împlinit recent 10 ani

Jennifer Lopez, alături de Max și Emme, gemenii săi și ai lui Marc Anthony, care au împlinit recent 10 ani

Recent, gemenii lui Jennifer Lopez, Max și Emme, au împlinit 10 ani, iar mama lor le-a scris pe contul său de socializare mesaje extrem de emoționante, așadar… pregătiți-vă batistele!

Da,  The Coconuts (n.r. – nucile de cocos) împlinesc 10 ani!

Îmi este foarte greu să realizez că au trecut 10 ani de când aceste două forțe ale naturii au intrat în lumea mea și mi-au schimbat viața pentru totdeauna… Mi-ați vindecat sufletul și mi-ați întinerit existența… M-ați învățat despre dragoste, despre viață și despre mine într-un fel în care nu mi-aș fi imaginat și sunt îndrăgostită pe vecie de fețișoarele voastre frumoase', le-a transmis artista lui Emme și lui Max.

Apoi, JLo a scris câte un mesaj pentru fiecare dintre cei doi copii ai săi.

Emme, tu ești sufletul meu, copilul personificat din interiorul meu, cea mai plină de bucurie și mai sensibilă ființă umană pe care am cunoscut-o și ador absolut totul la tine… Simțul tău artistic, independența ta, puterea și spiritul tău sensibil. La mulți ani la împlinirea vârstei de 10 ani, prințesa mea bezea. Știu că tu crești foarte repede, dar vei rămâne mereu nuca mea de cocos cea prețioasă.'

Apoi, a venit rândul lui Max, care este mai tânăr cu vreo câteva minute ca sora lui…

„Max, tu ești inima mea, dragostea și lumina mea… Îmi luminezi fiecare zi cu bunătatea și grija ta față de mine, cu dragostea ta și cu sensibilitatea ta. Energia ta n-are egal, ai un simț al umorului care îi face pe toți cei din jurul tău să râdă și mă faci să mă minunez cât de bine înțelegi oamenii și omenirea… Sufletul meu bătrân, băiatul meu frumos, la mulți ani la împlinirea vârstei de 10 ani! Știu că tu crești atât de repede, dar vei fi mereu nuca mea de cocos cea prețioasă'.

După aceste discursuri emoționante, comentariile sunt de prisos, așadar nu ne rămâne decât să le urăm și noi La mulți ani! Emmei și lui Max.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter